Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Upoznajte našu novu predavačicu na HR Akademiji

Đurđica Preočanin Korica od sljedeće, proljetne, generacije HR Akademije vodi modul Organizational Learning & Knowledge Management – Upravljanje edukacijama i znanjem zaposlenika’. Đurđica je stručnjakinja s višegodišnjim iskustvom u području HR-a i managementa. Usko je surađivala s tvrtkama iz različitih industrija i različitih veličina, a  profesionalna strast je pomaganje organizacijama da pronađu balans između fokusa na ciljeve i prilagodbe potrebama svojih sadašnjih i budućih zaposlenika.
Iskustvo je gradila na uspostavljanju transformacijskih i strateških HR odjela u različitim industrijama u središnjoj Europi. Neke od korporacija u kojima je gradila iskustvo su Addiko Bank (Head of Group HR), AstraZeneca (HR Director Central Europe), Siemens Hrvatska (Head of HR) i Coca-Cola HBC (Training & Development Manager). Od 2018. samostalni je HR konzultant, certificiran timski i individualni coach.

Na modulu ‘Organizational Learning & Knowledge Management – Upravljanje edukacijama i znanjem zaposlenika’ će polaznici između ostaloga naučiti kako su povezani razvoj pojedinaca i razvoj organizacijskih kompetencija, ključne metode za identifikaciju razvojnih potreba, primjere uspješnih razvojnih inicijativa te najnovije trendove u učenju i razvoju koji oblikuju budućnost organizacija.

HR Akademija započinje 18. travnja 2024., a Đurđicin 6. od ukupno 10 modula održava 6. lipnja 2024. u vremenu od 9 do 16h. Modul se kao i ostali održava hibridno (Zagreb i Online) tako da polaznici koji nisu u mogućnosti sudjelovati na edukaciji u Zagrebu, u hotelu Canopy by Hilton, imaju mogućnost praćenja Online live prijenosa putem Zoom platforme. Komunikacija tijekom prijenosa je u oba slučaja dvosmjerna, što podrazumijeva aktivno sudjelovanje svih, bez obzira na lokaciju praćenja iste.

U tijeku su upisi na program po promotivnoj cijeni a više informacija o ovom i ostalim modulima možete pogledati na stranici HR Akademija.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup