Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Upoznajte našeg novog predavača na AI akademiji

Ante Ledenko je novi predavač naše AI Akademije, novog programa u ponudi Mirakul Edukacijskog centra. Voditi će dva modula: Visual AI – DALL-E i MidJourney – ONLINE i AI for Business Branding – AI uz Canvu i Wix – ONLINE.

Ante je diplomirao ekonomiju na Sveučilištu u Splitu, specijalizirajući se za marketing i informatički management. Trenutno radi kao marketing manager u digitalnoj marketinškoj agenciji 2-3 Agency, gdje se fokusira na primjenu automatizacije i AI alata u cilju unaprjeđenja poslovnih procesa. Kroz svoj rad, Ante uspješno spaja kreativnost marketinga s tehničkim aspektima automatizacije te stalnim razvojem AI alata, teži uvijek biti u toku s najnovijim trendovima u digitalnom marketingu. Ante smatra da je ključ uspjeha u ljudskoj znatiželji i sposobnosti za stalno učenje, te je uvijek spreman svoje znanje dijeliti s kolegama i svima zainteresiranima za napredak u marketing strategijama.

Ambicija mu je razvijati strategije koje ne samo da zadovoljavaju trenutne potrebe klijenata, već ih pripremaju za uspjeh u brzo promjenjivom digitalnom okruženju. Otvoren za nove ideje i suradnju, Ante neprestano teži kreiranju boljih i inovativnijih rješenja.

Na modulima u sklopu AI Akademije Ante se bavi temama kako koristiti napredne AI alate za kreiranje vizualnih sadržaja, omogućavajući inovativne pristupe u dizajnu i vizualnoj komunikacije, te kako integrirati umjetnu inteligenciju u branding.

Program AI Akademija započinje 26. travnja, odvija se online putem Zoom platforme i završava 22. svibnja 2024. U tijeku su upisi na program po promotivnoj cijeni, prijaviti se možete popunjavanjem Prijavnice.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup