Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Upisi 10. generacije edukacijskog programa ‘Mini MBA – Management Skills’

U Mirakul edukacijskom centru u tijeku su prijave i upisi desete generacije obogaćenog ‘Mini MBA Management Skills’ programa koji se održava od 28. listopada do 20. prosinca 2022.

Ovaj program se provodi uživo u Zagrebu i kroz sedam redovitih modula polaznicima na interaktivan način prezentira tehnike koje će svakom manageru pomoći da raste i razvija svoju karijeru. Uzimajući u obzir povratne informacije naših zadovoljnih polaznika te svjetske trendove u poslovanju, uz već postojeće module koje vode prepoznati i hvaljeni stručnjaci, od ove generacije uveli smo i modul ‘Communication Skills for Managers – Dobrom komunikacijom do uspješnih timova’ koji vodi Gordan Turković iz CTA komunikacija. U sklopu ovog seminara polaznice i polaznici saznat će kako mogu kroz komunikaciju doskočiti svim potencijalnim izazovima, izgraditi sebe u jakog lidera i, što je najvažnije, uspješno voditi svoj tim i pripremiti ga na sve (ne)predviđene poslovne situacije.

Uz navedeni modul, polaznici kroz program rade na vlastitim snagama koje im omogućuju da već sljedećeg dana grade uspješne timove. Nakon uvodnog modula ‘Leadership and People Management – Uspješno vođenje i upravljanje timom’ koji vodi Kristina Bocak Gojun, nastavljamo s temom ‘Coaching for Managers – Osnove coaching pristupa u vođenju ljudi’. Na ovom interaktivnoj specijalističkoj radionici Martina Bajas Čirjak polaznike upoznaje s osnovama coaching pristupa u vođenju ljudi i razlozima zašto je relevantan za lidere u današnje vrijeme. Propitivanjem sebe kao osobe i lidera kao i osvještavanje vlastitog ega u svrhu izgradnje kvalitetnih suradničkih odnosa u timu tema je modula pod vodstvom Ivanke Mabić Gagić ‘Fluid Collaboration – Radom na sebi do skladnih timova i odnosa u organizacijama’.

Nastavak programa se fokusira na što kvalitetniji razvoj mekih vještina upravljanja vremenom, ciljevima i stresom na radionici pod vodstvom doc.dr.sc. Davora Perkova i doc.dr.sc. Ane Havelke Meštrović, dok se s vještini rješavanja konfliktnih situacija polaznici posvećuju nakon rješavanja SDI upitnika uz asistenciju Davorke Tolić.

Za kraj programa pripremili smo trening koji polaznike priprema za uspješan javni nastup pod nazivom ‘Impression Management, Power And Influence – Tehnike samopredstavljanja i body language za managere’ Seminar je dizajniran za direktore i managere kako bi pojmili te jasno i koncizno verbalizirati ulogu i važnost vlastite  poslovne uloge role modela u organizaciji, ojačali retoričke vještine i konciznost izričaja i jasno prenijeli vlastiti , ali i kreirali svoj osobni samoprezentacijski model, a provodi ga doc.dr.sc. Jasminka Samardžija, ujedno i voditeljica programa.

Raspored modula unutar programa:

28. listopada: Leadership and People Management – Uspješno vođenje i upravljanje timom

3. studenog: Coaching for Managers – Osnove coaching pristupa vođenja ljudima

11. studenog: Communication Skills for Managers – Dobrom komunikacijom do uspješnih timova

25. studenog: Fluid Collaboration – Radom na sebi do uspješnih timova

2. prosinca: Interpersonal Skills Of Effective Managers – Upravljanje vremenom, konfliktima i stresom

15. prosinca: Strength Deployment Inventory (SDI®) – Alat za osobni i timski razvoj – Od samoprocjene do produktivnog upravljanja različitostima

20. prosinca: Impression Management, Power And Influence – Tehnike samopredstavljanja i body language za managere

Klikom na naziv svakog modula možete dobiti više informacija o sadržaju seminara, a pozivamo Vas da iskoristite i promo popust na redovnu cijenu do 14. listopada 2022.

Prijavnici za program pristupite na sljedećoj poveznici: Prijavnica

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup