Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Turistička Akademija – novi edukacijski program za razvoj kompetencija turističkih djelatnika na svim hijerarhijskim razinama

Kako razviti emocionalnu i socijalnu inteligenciju kod zaposlenika u turizmu? Kako zadržati talente te upravljati međugeneracijskim razlikama na radnom mjestu u turizmu? Koje su uspješne strategije nastupa turističkih tvrtki na društvenim mrežama? Kako steći osnovne stručne i meke vještine potrebne za rad u turizmu? Kako upravljati prihodima i uvesti kontroling?

Turizam je heterogen i radno-intenzivan sustav koji je osjetljiv na globalizacijske trendove i utjecaje. Kao takav predstavlja dinamično poslovno okruženje u kojem je iznimno važna sposobnost brzog učenja i prilagodbe, posebno ako se teži kvaliteti usluge. Ovisnost o ljudskom čimbeniku poslodavce stavlja pred brojne izazove te je stoga fokus potrebno usmjeriti na kvalitetan profesionalni razvoj djelatnika. To vrijedi osobito u sektoru turizma na koji novi trendovi i tehnologije svakodnevno utječu i gdje je snažan priljev novih zaposlenika bez potrebnih znanja i iskustva.

Kako bi tržištu ponudio suvremena edukacijska rješenja koja pokrivaju ključna područja rada u turizmu, Mirakul Edukacijski centar u suradnji s vodećim HR stručnjacima u turizmu osmislio je Turističku Akademiju, poseban specijalistički program s ciljem razvoja potrebnih kompetencija kod sadašnjih i budućih djelatnika na svim hijerarhijskim razinama. Sustavni pristup, iskustveno učenje te primjeri (ne)dobrih praksi način su na koji će polaznici uz širu perspektivu određenih tema imati priliku razvijati vještine i znanja koja su im važna za njihovu i organizacijsku uspješnost. Svi predavači iza sebe imaju bogato predavačko i iskustvo u turističkoj djelatnosti.

U razdoblju od 1. veljače 2018. do 27. travnja 2018. svi zainteresirani imaju mogućnost educirati se o ključnim područjima poslovanja u turizmu: Upravljanje ljudskim potencijalima, Destinacijski management, Digitalni marketing za turističke organizacije, Upravljanje financijama u turizmu, Prodaja i Soft vještine u turizmu.

Svako edukacijsko područje čini nekoliko modula, a polaznici mogu upisati kompletan program Turističke Akademije (svih 20 modula), pojedino specijalističko edukacijsko područje (npr. samo Upravljanje ljudskim potencijalima u turizmu) ili samo pojedini modul (npr. Razvoj emocionalne i socijalne inteligencije kod zaposlenika u turizmu). Edukacijski program se održava u Hotelu Jadran u Rijeci, a trenutno je u tijeku poseban promotivni popust 15% za prijave i uplate do 10. siječnja 2018.

Više informacija o Turističkoj Akademiji, sadržaj pojedinih modula, termine održavanja i predavače, te mogućnosti prijave na program, možete pronaći na službenoj web stranici www.mirakul.hr/akademija/turisticka-akademija.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup