Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Suradnja s Dunjom Firšt na Mini MBA Management Skills programu

Dunja Firšt je od proljetne genracije Mini MBA Management Skills nova predavačica na temi ‘Interpersonal Skills Of Effective Managers – Upravljanje vremenom, konfliktima i stresom’ 

Dunja posjeduje preko 20 godina iskustva rada u HR-u na upravljačkim pozicijama u industrijama poput financijske/osiguravateljne Allianz Zagreb, veleprodaje AWT International, maloprodaje Zoo Hobby i Kaufland Hrvatska. Tijekom rada u navedenim kompanijama stekla je iskustvo poslovanja na globalnoj, internacionalnoj i nacionalnoj razini. Kroz poziciju HR direktora imala je priliku kreirati HR strategiju, implementirati je, unaprjeđivati sve procese u HR ciklusu i pružati okvir za izgradnju pozitivnih iskustava zaposlenika. Njena ekspertiza pokriva cijeli HR ciklus od ulaska zaposlenika u kompaniju kroz selekcijski proces, onboarding, uhodavanje, edukaciju novih zaposlenika, upravljanje talentima, praćenje radnog učinka, sustav plaća, nagrađivanja i benefita, radno pravo, sustav edukacija i razvoj te employer branding. Najveći fokus stavlja na podizanje angažiranosti, izgradnju timske i organizacijske kulture i sinergije, razvoj i upravljanje talentima. Smatra da su ključ uspješnosti i temelj svakog poslovanja ljudi i da je ulaganje u ljude najbolja moguća odluka. Ponosna je na transformacije koje je u kompanijama u kojima je radila postigla kroz HR funkciju dajući konkretan doprinos i dodatnu vrijednost uspješnosti poslovanja, izgradnji pozitivnog brenda poslodavca kroz pokretanje raznih inicijativa za povećanje zadovoljstva i angažiranosti zaposlenika.  Za provedene HR projekte osvajala je sa svojim HR timom mnogobrojna nacionalna i internacionalna priznanja i certifikate čime je potvrđena visoka razina HR izvrsnosti.

Na modulu u sklopu ‘Mini MBA Management Skills’ programa Dunja se bavi temama osobne učinkovitosti kroz upravljanje vremenom i vještinom delegiranja, kao i motivacijom, proaktivnosti i inovativnost kroz konkretne strategije za stvaranje pozitivne radne atmosfere, timske kulture i podizanje uspješnosti.

Program Mini MBA Management Skills počinje 19. travnja 2024., odvija se u Zagrebu uživo kroz 7 modula i završava 26. lipnja 2024. Pridružite ekipi vrhunskih menadžera popunjavanjem prijavnice.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup