Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Prodajna Akademija obogaćena novim modulima i predavačima

U Mirakul edukacijskom centra su u tijeku prijave i upisi za jesensku generaciju obogaćenog programa Prodajna Akademija koji se održava od 27. listopada 2022. do 8. veljače 2023.

Ovaj program se provodi uživo u Zagrebu. Kroz osam redovitih modula polaznici intenzivno rade na osobnom rastu i razvoju u prodajnom aspektu, uče upravljati svojim vremenom, stresom, kako biti učinkovitiji te kako adekvatno poslovno pregovarati u prodaji i koristiti emocionalnu inteligenciju. Sva predavanja obogaćena su brojnim praktičnim primjerima i pripremljenim vježbama. Intenzivno se koristi sinergija grupnog rada, a posebna će pažnja biti posvećena individualiziranom rješavanju konkretnih prodajnih primjera polaznika.

Uzimajući u obzir povratne informacije naših zadovoljnih polaznika te svjetske trendove u poslovanju, uz već postojeće module koje vode prepoznati i hvaljeni stručnjaci, od ove generacije uveli smo i dva nova modula ‘Priprema za prodajni sastanak’ koji vodi hvaljeni prodajni trener Danijel Bićanić. Cilj modula je pomoći sudionicima praktično i konkretno se pripremiti za sastanke u B2B prodajnom okruženju. Koncept pripreme koji će biti predstavljen tijekom modula temelji se na najboljim praksama najboljih prodajnih profesionalaca sa kojima je predavač imao priliku surađivati kroz 17 godina trenerskog rada.

Uz navedeni modul, programu je dodan i modul ‘Psihologija prodaje’ na kojem Romina Ivančić Maćešić, psihologinja s iskustvom na poziciji direktorice prodaje polaznicima će približiti razumijevanje psiholoških procesa, ličnosti, motivacije, specifičnih potreba i problema pojedinih vrsta kupaca i potrošača. Polaznici će naučiti ciljano utjecati na one elemente koji će imati najveći efekt na iskustvo kupnje i odluku o kupnji.

Raspored modula unutar programa Prodajna Akademija:

1  Napredne prodajne vještine, listopada 2022. ( 9-16 h ) Predavač: Kamilo Antolović

2 Poslovna komunikacija i bonton, 3. studenoga 2022. ( 9-16 h ) Predavačica: mr.sc. oec. Marija Novak-Ištok

3 Poslovno pregovaranje u prodaji, 10. studenoga 2022. ( 9-16 h ) Predavač: doc.dr.sc. Davor Perkov

4 Priprema za prodajni sastanak, 23. studenoga 2022. ( 9-16 h ) Predavač: Danijel Bićanić

5 Psihologija prodaje, 8. prosinca 2022. ( 9-16 h ) Predavačica: Romina Ivančić Maćešić

6 Komunikacija s “teškim” klijentima, 15. prosinca 2022. ( 9-16 h ) Predavačica: mr.sc. oec. Marija Novak-Ištok

7 Upravljanje stresom i konfliktnim situacijama, 19. siječnja 2023. ( 9-16 h ) Predavačice: dr.sc. Ana Havelka Meštrović i doc.dr.sc. Jasminka Samardžija

8 Prodajna analiza i alati za mjerenje rezultata prodaje, 8. veljače 2023. ( 9-16 h ) Predavačica: mr.sc. Jasmina Očko

Klikom na naziv svakog modula možete dobiti više informacija o sadržaju seminara, a pozivamo Vas da iskoristite i promo popust na redovnu cijenu do 20. listopada 2022.

Prijavnici za program pristupite na sljedećoj poveznici: Prijavnica

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup