Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Posebne promotivne cijene Mirakul Akademija za sve pretplatnike na newsletter!

Posebne promotivne cijene Mirakul Akademija za sve pretplatnike na newsletter!

Mirakul Edukacijski centar već dugi niz godina jedan je od lidera poslovne edukacije na hrvatskom tržištu. Popis klijenata iz godine u godinu se kontinuirano povećava, a brojni pozitivni osvrti i komentari klijenata na održane edukacije dokaz su profesionalnosti, stručnosti i praktične primjenjivosti edukacijskih programa.

Mirakul Akademije pokrivaju najvažnija područja poslovanja i specijalizirane su za managere i zaposlenike ključnih odjela unutar tvrtki, bilo da je riječ o prodaji, financijama, managementu, marketingu i komunikaciji, ljudskim potencijalima, project managementu ili soft vještinama.

Upisi novih generacija na višemjesečne modularne programe su započeli, a svi Mirakulovi pretplatnici na newsletter, koji do 31.01.2019. upišu neku od Akademija, ostvaruju dodatan popust od 15% na redovne kotizacije Mirakul Akademija.

U proljeće s edukacijama kreću nove generacije polaznika sljedećih programa:

Svaki program sastoji se od nekoliko modula koji polaznicima omogućuju trenutnu primjenu stečenih znanja, zahvaljujući brojnim praktičnim i aktualnim primjerima koji se obrađuju u okviru problemske i interaktivne nastave.

Svi predavači na Mirakul Akademijama iza sebe imaju bogato managersko i predavačko iskustvo, a sustavnim pristupom, iskustvenim učenjem te primjerima (ne)dobrih praksi kod polaznika razvijaju potrebna znanja i vještine za njihovu i organizacijsku uspješnost.

Sve dodatne informacije o Akademijama i predavačima možete pogledati na web stranicama ili poslati upit na edukacija@mirakul.hr

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.
x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se