Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Posebne promotivne cijene Mirakul Akademija za sve pretplatnike na newsletter!

Mirakul Edukacijski centar već dugi niz godina jedan je od lidera poslovne edukacije na hrvatskom tržištu. Popis klijenata iz godine u godinu se kontinuirano povećava, a brojni pozitivni osvrti i komentari klijenata na održane edukacije dokaz su profesionalnosti, stručnosti i praktične primjenjivosti edukacijskih programa.

Mirakul Akademije pokrivaju najvažnija područja poslovanja i specijalizirane su za managere i zaposlenike ključnih odjela unutar tvrtki, bilo da je riječ o prodaji, financijama, managementu, marketingu i komunikaciji, ljudskim potencijalima, project managementu ili soft vještinama.

Upisi novih generacija na višemjesečne modularne programe su započeli, a svi Mirakulovi pretplatnici na newsletter, koji do 31.01.2019. upišu neku od Akademija, ostvaruju dodatan popust od 15% na redovne kotizacije Mirakul Akademija.

U proljeće s edukacijama kreću nove generacije polaznika sljedećih programa:

Svaki program sastoji se od nekoliko modula koji polaznicima omogućuju trenutnu primjenu stečenih znanja, zahvaljujući brojnim praktičnim i aktualnim primjerima koji se obrađuju u okviru problemske i interaktivne nastave.

Svi predavači na Mirakul Akademijama iza sebe imaju bogato managersko i predavačko iskustvo, a sustavnim pristupom, iskustvenim učenjem te primjerima (ne)dobrih praksi kod polaznika razvijaju potrebna znanja i vještine za njihovu i organizacijsku uspješnost.

Sve dodatne informacije o Akademijama i predavačima možete pogledati na web stranicama ili poslati upit na edukacija@mirakul.hr

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup