Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

[POSAO] Otvoren je natječaj za Key Account Managera (m/ž)!

[POSAO] Otvoren je natječaj za Key Account Managera (m/ž)!

Tražimo vrijednog, odgovornog i talentiranog suradnika/suradnicu u Edukacijskom centru. Ukoliko voliš komunicirati s ljudima, shvaćaš važnost poslovne edukacije za poslovanje tvrtki i organizacija, te znaš kako ponuditi, promovirati i prodati specifične edukacijske usluge za razvoj ljudskih potencijala, onda je ovo posao za Tebe 😀

Okupljamo vrsne stručnjake s višegodišnjim iskustvom u savjetovanju i edukaciji poduzetnika i managera. Za potrebe časopisa surađujemo s iskusnim novinarima i stručnjacima, vodećim specijalistima iz područja grafičkog i web dizajna te profesionalnim fotografima, zahvaljujući kojima sve stručne članke i svaku poduzetničku priču predstavljamo na jedinstven, zanimljiv i atraktivan način.

Uspješno poslovanje tvrtke i ugled među partnerima prvenstveno dugujemo suradnicima spremnim odgovorno ispuniti sve želje klijenata te im pomoći svojim znanjem i iskustvom u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Svi suradnici redovito prolaze edukacijske seminare i treninge, posjećuju stručne skupove te prate najnoviju stručnu literaturu. Zaposlenici tvrtke uključeni su u više poslovnih procesa i u sve ključne aspekte poslovanja, što nam omogućava veću fleksibilnost i samostalnost te brže reagiranje na zahtjeve klijenata.

Ako se vidiš u ovakvom okruženju i želiš raditi s nama, javi nam se:

www.mirakul.hr/o-nama/otvoreni-natjecaji

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.
x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se