Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

‘Osnove inovacije i sustavno upravljanje inovacijskim procesom’ – novi seminar Mirakul Edukacijskog centra

Potrebne resurse za rad tvrtke – ljudske, financijske, organizacijske, tehnološke i partnerske, uvijek je teško osigurati. Osim navedenih, postoji vrsta resursa koja je često besplatna, raspoloživa, velikog potencijala, a ipak nedovoljno korištena. To su resursi inovacije, koji se globalno smatraju najvećim činiteljem uspješnosti tvrtke, pa i cijele države. Hrvatska stoji izrazito loše: po Global Innovation Indexu 2015. smo pozicionirani na 40. mjesto u svijetu, u društvu Barbadosa, Litve, Bugarske, Čilea i Crne Gore.

Mirakul Edukacijski centar kroz novi seminar ‘Osnove inovacije i upravljanje inovacijskim procesom’ nastojat će uvjeriti polaznike o potrebi, kulturi, sadržaju i mehanizmima inovacije. Osim te najvažnije svrhe seminara, polaznici će dobiti uvid u dobrobit koja se za njih osobno i njihovu tvrtku/organizaciju može ostvariti uspostavom ili dizanjem inovacijskog procesa na višu razinu djelotvornosti i zrelosti. Konačno, polaznici će biti upoznati s najvažnijim izvorima inovacijskog znanja, te potencijalima koje njihove tvrtke mogu ostvariti korištenjem internih i eksternih inovacijskih resursa.

Ishod ovog seminara je razumijevanje da inovacija nije iznenadna briljantna ideja koja će preporoditi tvrtku, nego: • poticanje inovacije, • njezino uključivanje u strategiju tvrtke te • sustavno upravljanje inovacijskim procesom.

Sve detalje o seminaru i načinu prijave pogledajte ovdje.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup