Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Novi seminari u ponudi Mirakul Edukacijskog centra u 2016. godini

Mirakul Edukacijski centar je i za 2016. pripremio nove seminare i edukacijske programe te nastavlja s organizacijom poslovne edukacije koju kontinuirano razvija, unapređuje i proširuje novim temama. Sustavni rad i ulaganje u kvalitetu Mirakul su doveli na značajno mjesto na hrvatskom tržištu poslovne edukacije. Mirakul surađuje s gotovo svim vodećim tvrtkama i institucijama u Hrvatskoj, te pokriva sva ključna područja poslovanja.

Za 2016. godinu Mirakul je edukacijske programe nadopunio novim temama i predavačima koji će, u skladu sa zahtjevima tržišta, osigurati aktualna znanja polaznicima koji žele ojačati i poboljšati svoje kompetencije kroz dodatno ulaganje u obrazovanje. Uz standardnu ponudu seminara, u ovoj će se godini održati i potpuno nove specijalističke edukacije kao što su Strateško i operativno planiranje, Upravljanje financijskim rizicima, Kako implementirati i provoditi strategiju i poslovne planove, Upravljanje ulaganjima i investicijskim projektima, Prodajna analiza i alati za mjerenje rezultata prodaje, Kako se uvodi, mjeri i razvija organizacijska izvrsnost, Organizacija i vođenje poslovnih sastanaka te brojni drugi.

Seminari i radionice održavaju se u Zagrebu, a sve dodatne informacije o programima, predavačima i uvjetima upisa mogu se naći na našojweb stranici www.mirakul.hr/edukacijski-centar.

Mirakul Akademija Osim jednodnevnih i dvodnevnih seminara, Mirakul već niz godina organizira višemjesečne specijalističke programe u sklopu Mirakul Akademije, vezane uz Internet marketing, HR management, prodaju, marketing i prodaju na društvenim mrežama te pripremu i provedbu projekata za EU fondove, koji polaznicima pružaju kompletno i strukturirano obrazovanje iz područja njihovog interesa.

Osim što polaznici po završetku programa dobivaju odmah primjenjiva, aktualna i najnovija znanja iz područja koja ih zanimaju, upisom Mirakul Akademije ostvarit će i značajan popust u odnosu na ukupnu cijenu svih modula unutar nekog od programa. Upisi novih generacija na višemjesečne programe započeli su, a do 31.01.2016. polaznici mogu ostvariti i dodatan popust od 15% na redovnu kotizaciju programa.

Popis programa Mirakul Akademije i sve dodatne informacije možete potražiti na stranici www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija.

Profil polaznika Polaznici seminara Mirakul Edukacijskog centra u pravilu dolaze iz najvećih tvrtaka i institucija u Hrvatskoj, često s managerskih pozicija, vrlo su stručni i imaju visoka očekivanja od predavača i Mirakula kao organizatora. Očekuju konkretna i primjenjiva znanja koja će moći već sutradan primijeniti na radnom mjestu, te donijeti korist i novu vrijednost svojoj tvrtki.

InHouse programi U sklopu edukacijskih i konzultantskih usluga, Mirakul također organizira InHouse seminare i radionice, posebno prilagođene potrebama i očekivanjima klijenata. Sve InHouse programe održava isključivo s predavačima s kojima surađuje, koji su se dokazali u predavanjima i imaju izvrsne ocjene za održane otvorene seminare. Cilj svake InHouse edukacije je pružiti stručno usavršavanje i trening zaposlenika na primjerima i vježbama vezanim direktno uz njihovo poslovanje.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup