Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Novi edukacijski program u Mirakulu – Digitalna transformacija poslovanja

Prateći suvremene trendove i potrebe tržišta, u Mirakulu smo razvili novi management program usmjeren na razvoj managerskih vještina u doba digitalne transformacije i disrupcije.

Mini MBA Digital Transformation Management je višemodularan specijalistički edukacijski program kroz koji se pojašnjavaju suvremeni pojmovi i metodologije korištene u procesu digitalizacije i digitalne transformacije poslovanja. Od jasnog definiranja što uopće digitalna transformacija i disrupcija jesu i na koje sve segmente poslovanja utječu, preko načina organiziranja tvrtke i metodologija koje se koriste u svakodnevnom poslovanju, ovaj program svakog menadžera okrenutog budućnosti priprema za spretno suočavanje s promjenama.

U sklopu programa polaznici će proći i kroz osnove agilnih metoda rada te scrum organizacija, kao i okvira za vođenje poslovanja po six sigma i lean metodologiji. Vrhunski treneri će pojasniti benefite digitalizacije određenih poslovnih procesa kao i važnost digitalizacije u području marketinga i managementa zaposlenika.

Korištenje digitalnih alata i software-a uvelike olakšava i ubrzava poslovanje, no nosi i određenu nesigurnost u cyber okruženju. Stoga je jedan modul posvećen i zaštiti podataka u kibernetičkom prostoru.

Kroz program će se dati odgovori na sva pitanja s kojima se donositelji odluka, odnosno, management suočavaju u digitalnoj eri.

Vrhunski predavači koji svoje znanje i iskustvo nose iz najjačih tvrtki iz područja digitalizacije, poput SPAN-a, Best Advisory i IBM-a, na polaznike će u online formatu pronositi znanje iz sljedećih tema:

01 Digital Transformation and Disruption – Digitalna transformacija poslovanja 10. studenoga 2022. ( 9 – 12h ) Predavač: Vedran Antoljak

02 Next Generation Businesses – Organizacijska struktura u digitalno doba 15. studenoga 2022. ( 9 – 12h ) Predavač: Filip Mišković

03 Management in Digital Era – Agilne metode rada 22. studenoga 2022. ( 9 – 12h ) Predavač: Ivan Ivančić

04 Operations Management – Metode metodologije Lean 24. studenoga 2022. ( 14 – 17h ) Predavač: Gordan Krčelić

05 Management in Digital Era – SCRUM kao okvir za organizaciju timskog rada 1. prosinca 2022. ( 9 – 12h ) Predavač: Ivan Ivančić

06 Operations Management – Metodologija Six Sigma 6. prosinca 2022. ( 14 – 17h ) Predavač: Gordan Krčelić

07 Digital HR Strategy – Potpora tehnologije pri vođenju ljudi 8. prosinca 2022. ( 9-12h ) Predavač: Vjekoslav Golubović

08  Digital marketing – Bihevioralni marketing u digitalno doba 13. prosinca 2022. ( 9 -12h ) Predavačica: Irina Lovrić

09 Doing Business in Cloud – Inovativna poslovna rješenja digitalnog doba 15. prosinca 2022. ( 9 -12h ) Predavač: Ivan Ivančić

10 Cyber Security – Sigurnost u digitalnom poslovanju 20. prosinca 2022. ( 9 -12h ) Predavačica: Antonija Vojnović Predavač: Nikola Dujmović

 

Klikom na naziv svakog modula možete dobiti više informacija o sadržaju seminara, a pozivamo Vas da iskoristite i promo popust na redovnu cijenu do 28. listopada 2022.

Prijavnici za program pristupite na sljedećoj poveznici: Prijavnica

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup