Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Najava edukacijskih programa za prvu polovicu 2012.

Mirakul Edukacijski centar nakon kratke blagdanske stanke nastavlja organizaciju specijalističkih seminara iz područja financija i managementa, Internet marketinga i prodaje. U skladu s potrebama polaznika i s ciljem daljeg povećanja kvalitete, dio financijskih i prodajnih seminara nadograđen je i proširen, a standardnu smo ponudu dopunili i novim kvalitetnim seminarima iz područja kontrolinga, u skladu s tržišnim potrebama za određenim područjima edukacije. Također, u pripremi su i stručni višemjesečni programi Akademije iz područja prodaje i financija, o čemu ćete više saznati uskoro. Detaljne informacije o nadolazećim seminarima možete pronaći ovdje, a ukoliko želite redovno primati naše informacije možete se prijaviti na naš newsletter.

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup