Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pregled novih edukacijskih programa Mirakula za jesen 2018.

Mirakul Edukacijski centar je za razdoblje rujan 2018. – veljača 2019. godine pripremio niz edukacija koje su dugotrajno i pažljivo razvijane prema promjenama u poslovnom okruženju, novim tehnološkim trendovima, ali i prema interesu polaznika i klijenata. Kako bi svi edukacijski programi pružili najvišu razinu kvalitete, u smislu organizacije, stručnosti predavača i praktičnih vještina koje polaznici steknu, Mirakul kontinuirano provodi evaluacije seminara te na dnevnoj bazi prikuplja informacije o potrebama i željama klijenata.

Popis aktualnih seminara i Akademija koji kreću od rujna možete pogledati na linku: www.mirakul.hr/edukacijski-centar

Cjeloživotno obrazovanje i kontinuirano usavršavanje poslovnih znanja i vještina predstavljaju imperativ za održavanje konkurentnosti, kako zaposlenika, tako i tvrtki i institucija.

Predavači s kojima surađujemo vrhunski su stručnjaci u svom području, imaju minimalno 10 godina managerskog iskustva, održali su brojne seminare i radionice te sudjelovali na nizu stručnih konferencija i poslovnih skupova. Većina njih dolazi iz poduzetničkog okruženja, imaju svoje uspješne tvrtke te polaznicima prenose osobna iskustva.

Osim jednodnevnih i dvodnevnih seminara, već niz godina organiziramo višemjesečne specijalističke programe vezane uz Internet marketing, HR management, prodaju, marketing na društvenim mrežama, turizam, financije, project management, mini MBA koji polaznicima pružaju sveobuhvatna znanja iz područja njihovog interesa.

Posebno nam je zadovoljstvo najaviti Turističku Akademiju koja s edukacijom kreće u studenom 2018. godine u Zagrebu, a koja je osmišljena s ciljem razvoja potrebnih kompetencija kod sadašnjih i budućih djelatnika na svim hijerarhijskim razinama. Sustavni pristup, iskustveno učenje te primjeri (ne)dobrih praksi način su na koji će polaznici uz širu perspektivu određenih tema imati priliku razvijati vještine i znanja koja su im važna za njihovu i organizacijsku uspješnost.

Upisi novih generacija na višemjesečne programe su započeli – prijavite se do 31.08.2018.i ostvarite DODATAN POPUST OD 15% na sve Mirakul Akademije.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup