Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Mirakul Akademija – poseban popust za prijave do 31.08.2016.!

Poznavanje i implementacija konkretnih znanja za upravljanje tvrtkama, projektima i ljudima u vrijeme rastućih strukturalnih i procesnih kompleksnosti danas je nužnost.

Mirakul Akademije pokrivaju najvažnija područja poslovanja i specijalizirane su za managere i zaposlenike ključnih odjela unutar tvrtki, bilo da je riječ o prodaji, financijama, marketingu i komunikaciji, ljudskim potencijalima ili timu koji radi na pripremi i provedbi EU fondova. 

Upisom na Mirakul Akademiju polaznici ostvaruju znatnu uštedu od približno 30% u odnosu na ukupnu cijenu pojedinačnih seminara iz programa, dobivaju sveobuhvatno znanje i vještine iz određenog područja poslovanja te postaju stručnjaci spremni samostalno voditi i najzahtjevnije projekte. Polaznici će u sklopu predavanja, uz standardne radne materijale, dobiti brojne studije slučaja, ekspertizu i savjete od predavača koji su vodeći hrvatski stručnjaci u svom području i ključne osobe tvrtki u kojima su zaposleni.

Upisi novih generacija na višemjesečne programe su započeli – prijavite se do 31.08.2016. i ostvarite DODATAN POPUST OD 15% na sve Mirakul Akademije, uključujući i novu Financijsku Akademiju!

Sve detalje o našim Akademijama potražite ovdje.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup