Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]
usavršavanje

Iskoristite potpore za usavršavanje uz pouzdanog partnera za edukacije

Krajem 2021.  Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje donijelo je odluku o usvajanju Uvjeta i načina korištenja sredstava za provođenje mjera za poticanje zapošljavanja i potpore za usavršavanje u 2022. godini.

Program mjera aktivne politike zapošljavanja u 2022. godini uključuje Potpore za zapošljavanje, Potpore za pripravništvo, Potpore za pripravništvo u javnim službama, Potpore za samozapošljavanje, Potpore za usavršavanje, Obrazovanje i osposobljavanje, Javni rad i Stalni sezonac, a cilj je u mjere aktivne politike zapošljavanja u 2022. godini uključiti preko 27.000 korisnika.

Edukacijski programi koje provodi Mirakul Edukacijski centar prihvatljivi su za sufinanciranje za poslodavce koji žele ulagati sredstva u razvoj i edukaciju svojih zaposlenika. Potpore za usavršavanje namijenjene su isključivo za zaposlene, a usavršavanje zaposlenih osoba provodi se prema unaprijed definiranom trajanju i programu te je obveza poslodavca kao korisnika potpore na kraju usavršavanja svakoj zaposlenoj osobi, kao polazniku, osigurati potvrdu o stečenim kompetencijama.

Poslodavci uz navedenu potporu mogu sufinancirati uključivanje polaznika u otvorene edukacijske programe, ali je moguće i provesti InHouse edukaciju kod samog poslodavca. Mirakul Edukacijski centar omogućuje pravdanje troškova izdavanjem ponude i računa koji uključuje trošak predavača i trošak materijala, a uz ponudu je moguće priložiti i brošuru s navedenim sadržajem i ciljevima edukacija koji prijaviteljima mogu pomoći pri izradi Zahtjeva za potporu. Na kraju svakog programa polaznici dobivaju Uvjerenje kojim se dokazuje da je program uspješno završen, a moguće ga je uvesti i u e-radnu knjižicu kao neformalno obrazovanje.

Zahtjev za potporom za usavršavanje poslodavac obavezno podnosi prije početka programa usavršavanja.

Popis edukacijskih programa i seminara možete pronaći ovdje.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup