Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

InHouse edukacijom do uspješnih Google AdWords kampanja

InHouse edukacijom do uspješnih Google AdWords kampanja

Oglašavanje u tražilicama (SEM – Search Engine Marketing) plaća se po učinku i stoga je dobro poznavanje načina na koji sustav posluje važno kako bi se postigao ROI (Return on Investment – povrat ulaganja) od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća puta.

Mirakul Edukacijski centar već osmu godinu osim otvorenih jednodnevnih seminara i višemjesečnih modularnih programa organizira i InHouse edukacije prilagođene isključivo potrebama klijenata. Ukoliko smatrate bitnim dobru poziciju Vaše tvrtke na tražilicama (Google, Bing,…) sigurno ste više puta pokušali optimizirati internetske kampanje i web stranicu kako bi rezultati bili što bolji.

Kreiranje internetske oglasne kampanje relativno je jednostavno i brzo, ali kako na Google tražilici oglašavati bez velikih ulaganja odnosno s vrlo skromnim budžetom postići izvrsne rezultate?

Google AdWords edukacija nužna je svim marketingašima koji još nisu od njih napravili saveznika u ostvarivanju odličnih rezultata postavljenih online kampanja. Uz prilagođenu InHouse edukaciju očekivanjima klijenata, predavač će polaznicima pokazati kojim je tehnikama i na koji načine moguće oglašavati samo ono što efikasno dovodi do narudžbe. Prezentirat će se i načini segmentacije i optimiziranja Google AdWords kampanji jer su potrošači promijenili svoje kupovne navike, načine na koje dolaze do informacija, kako donose odluke o kupnji, a često i kako obavljaju samu kupovinu. Potrebno je uložiti puno više napora kako bi tvrtke uspjele doći do svoje ciljne skupine pravilnom segmentacijom.

Osim toga vrlo je bitno naučiti kako planirati i kreirati uspješnu AdWords kampanju, odabrati budžet i formate ovisno o ciljevima, te kako mjeriti uspješnost putem alata Google Analytics.

Naglasak svih edukacija se stavlja na praktične primjere iz prakse, popraćene konkretnim savjetima iz bogatog iskustva predavača.

Vice Božić, stručnjak je za Google AdWords i Google Analytics, s preko 15 godina iskustva rada u online industriji. Osnivač je i direktor digitalne agencije GoAds, specijalizirane za Google oglašavanje. Stalni je predavač na Mirakul Internet marketing Akademiji, kao i na konferencijama i seminarima iz područja Google AdWordsa i Google Analyticsa.

InHouse edukacija jedan je od najboljih načina da naučite čitati silne količine podataka na način da vrlo jednostavno selektirate najvažnije i uspješno, zahvatima u svoje oglasne kampanje, ostvarujete ciljeve koje ste si postavili.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.
x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se