Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Sales Pitch Online – Prezentacija novog online HR programa

U današnjem turbulentnom okruženju, uvelike se promijenila i radna okolina. Promjene koje se događaju izrazito utječu na kvalitetu rada, a adekvatno upravljanje ljudskim potencijalima postalo je važnije nego ikada. Organizacije se pokušavaju diferencirati od konkurencije upravo putem svojih zaposlenika, njihovih znanja, vještina i ideja, a zadržati motivirane i angažirane zaposlenike te talente koji stvaraju inovativne prednosti postali su prioritet organizacija. U vidu toga, imperativ poslodavcima postaje kreiranje pozitivnog iskustva zaposlenika odnosno svega onoga što zaposlenik doživljava tijekom svog rada u nekoj organizaciji.

Jedan od naših najdugovječnijih i najtraženijih edukacijskih programa iz područja upravljanja ljudskim potencijalima HR Akademija popraćen je dvama novim obogaćenim vrhunskim programima  HR Excellence training HR training for Performance Excellence – ONLINE,

HR training for Performance Excellence – ONLINE ove jeseni upisati će prvu generaciju polaznika, a namijenjen je svima onima koji preferiraju online edukacije, a žele steći zanimljiva, korisna i praktična iskustva iz područja upravljanja ljudskim potencijalima. Program je koncipiran kroz 6 redovnih modula kroz koje će vrhunski predavači polaznicima približiti cjelovit pregled promjena koje je doživio HR sektor. Program je namijenjen svima koji rade u odjelima upravljanja ljudskim potencijalima ili ih zanimaju ljudski potencijali, a voljeli bi čuti praktične savjete kako maksimalno iskoristiti prednosti društvenih mreža za privlačenje kandidata, kako efektivno i efikasno voditi selekcijski intervju te kako napraviti sistematizaciju plaća i planove prema postignuću. Polaznici će naučiti koje su popularne taktike za izgradnju kulture davanja feedbacka na svim hijerarhijskim razinama te kako formirati poticajne nagrade. Ovisno o tome jesu li polaznici psiholozi ili ne-psiholozi, program će im pomoći u adresiranju ključnih izazova vezanih uz primjenu psihometrijskih instrumenata danas te koji su najčešće korišteni postupci i bihevioralni instrumenti koji su se pokazali učinkoviti u selekciji za one koji nemaju ovlasti korištenja svih psiholoških testova.

Kako bi se polaznicima približio koncept i struktura novog HR online programa, svi zainteresirani imati će priliku 9. rujna besplatno se pridružiti na kratkoj 20 minutnoj online prezentaciji programa gdje će, barem virtualno za sada, upoznati neke od vodećih HR stručnjaka. Na online prezentaciji programa svi predavači uputiti će polaznike u sadržaj svojeg modula u sklopu programa, a polaznici će imati prilike pitati ih sve što ih dodatno interesira.

Svi zainteresirani za besplatnu online prezentaciju programa mogu se prijaviti na email natasa.salamun@mirakul.hr ili na linku.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup