Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Besplatni webinar: Prompt inženjering i napredna analiza podataka uz ChatGPT

Brzorastuće i dinamično poslovno okruženje potiče tvrtke i organizacije, kao i same zaposlenike, da prate trendove te kontinuirano ulažu u specijalističke edukacije kako bi se uspješno nosili s poslovnim izazovima.

Kako bismo svim zainteresiranima za poslovno usavršavanje olakšali dostupnost edukacija i približili aktualne teme, Mirakul Edukacijski centar organizira besplatni webinar:

Prompt inženjering i napredna analiza podataka s ChatGPT-jem

Prompt inženjering predstavlja metodu koja korisnicima omogućuje da maksimalno iskoriste efikasnost i preciznost AI modela kao što je ChatGPT, koristeći se specifičnim strategijama za formuliranje upita ili prompt-ova. Ovladavanje ovim tehnikama ne samo da facilitira interakciju s AI, već otvara nove mogućnosti za analizu i interpretaciju podataka na naprednim razinama.

Cilj ovog webinara je dati uvid polaznicima kako samostalno koristiti ChatGPT-a u analizi podataka, potičući ih da optimiziraju procese i donose informirane odluke na temelju kvalitetnih uvida dobivenih kroz naprednu analizu. Kroz praktične primjere, polaznici će imati priliku razvijati svoje vještine kreiranja prompt-ova postavljanja upita ChatGPT-u i AI alatima, s ciljem postizanja boljih odgovora i kvalitetnijih rezultata. S navedenim temama će vas upoznati predavač Vedran Antoljak.

Besplatni webinar se održava 27. listopada 2023. a svoje mjesto na webinaru osigurajte popunjavanjem PRIJAVNICE.

 

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup