Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

20 generacija HR Akademije – što kažu polaznici?

U tijeku su upisi na 21. generaciju višemodularnog programa HR Akademija. Kroz proteklih 10 godina i 20 generacije na programu je sudjelovalo preko 600 polaznika programa i seminara. Tijekom 10 godina održavanja HR Akademiju smo temama prilagođavali potrebama i trendovima u HR-u te smo ju tehnički obogatili hibridnim načinom provedbe i uvođenjem LMS platforme.

Program se sada sastoji od 10 cjelodnevnih modula, odvija se hibridno (Zagreb i Online) i drže ga vrhunske stručnjakinje s višegodišnjim predavačkim iskustvom koje na svojim modulima osim velikog znanja s polaznicima dijele i strast prema HR-u kao što kaže polaznica Ana Kičin Brulja iz Hrvatske gospodarske komore:I sljedeća generacija koja započinje 18. travnja 2024. godine održat će se kao i prethodna u hotelu Canopy by Hilton. No, polaznici koji nisu u mogućnosti sudjelovati na edukaciji u Zagrebu imaju mogućnost praćenja Online live prijenosa programa putem Zoom platforme. Komunikacija tijekom prijenosa je dvosmjerna, što podrazumijeva aktivno sudjelovanje svih, bez obzira na lokaciju praćenja iste. Na svakom modulu svi polaznici imaju mogućnost izbora žele li sudjelovati uživo ili Online, ovisno o tome što im više odgovara u određenom trenutku.

Lokaciju kao i mogućnost kvalitetnog Online sudjelovanja je posebno pohvalila polaznica Ana Marija Lakić Margeta iz Crvenih nosova:Nakon upisa svi polaznici dobivaju pristup programu na LMS platformi na kojem se nalazi raspored i sadržaj, svi materijali pojedinih modula, Zoom poveznice za Online sudjelovanje te kviz za provjeru znanja. Nakon održanog modula svim polaznicima dostupna je i snimka edukacije. Iskustvo Online sudjelovanja i korištenja LMS platforme prenosi polaznica Ana Magdić Matučec iz tvrtke ACG Europe:Svaki modul održava se kroz 8 nastavnih sati, od 9 do 16h. U ovako cjelodnevno koncipiranim modulima ima dovoljno prostora za interakciju, vježbe i radove u grupama. Ovakvu razmjenu iskustva posebno komentira polaznica Silvija Pavić iz tvrtke FI-MA.:
Polaznica Katarzyna Bobanović iz tvrtke GTV Croatia svoje iskustvo pohađanja HR Akademije svela je u jednu rečenicu:

Promotivna cijena programa važeća je za prijave i uplate do 4. travnja. Više informacija o programu i link na prijavni obrazac možete pronaći na stranici HR Akademija.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup