Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

iLogistički centar Ljubljana započeo s radom

iLogistički centar Ljubljana započeo s radom

cargo-partner uspješno je dovršio izgradnju modernog logističkog kompleksa u blizini Zračne luke Ljubljana sa skladišnim prostorom od 25 000 m².  iLogistički centar radi već od početka kolovoza, a službeno otvorenje će biti u rujnu.

iLogistički centar od ukupno 25.000 m²  skladišnog i 4.000 m² uredskog prostora, trenutno je jedan od najvećih skladišnih kompleksa u regiji. Namijenjen je opsluživanju klijenata i partnera u Sloveniji, kao i drugim zemljama srednje i jugoistočne Europe. Unatoč složenosti i veličini zgrade, gradnja je završena u roku od jedanaest mjeseci. Operativne aktivnosti skladišta započele su s radom već od početka kolovoza, a preseljenje ureda i skladišta lociranih u Ljubljani je također krenulo.

Novi cargo-partnerov iLogistički centar u blizini Zračne luke Ljubljana nudi kratkoročno i dugoročno skladištenje, kao i sveobuhvatan portfelj usluga s dodanom vrijednosti, uključujući pakiranje, označavanje, cross-docking, konsolidaciju, višekanalnu distribuciju, e-fulfilment i ostale usluge ugovorne logistike. Skladište ima 44 utovarna mjesta za kamione i kapacitet skladištenja od preko 20 000 utora za palete. Uz sve to, lokacija ima površinu od 5000 m² za cross-dock skladištenje.

Viktor Kastelić, generalni direktor za cargo-partner Slovenija, zadovoljan je pravodobnim završetkom izgradnje centra i mogućnostima koje novi pogon nudi: „Novi iLogistički centar velika je  prekretnica za cargo-partner u Sloveniji, sigurni smo da ćemo potaknuti rast, i to ne samo lokalno u Sloveniji, već i u široj regiji. Istodobno, vjerujemo da će novo i suvremeno radno okruženje biti motivirajuće za naše kolege. ”

cargo-partner prisutan je u Sloveniji od 1996. i trenutno broji preko 100 zaposlenika.

Novootvoreni iLogistički centar Ljubljana u prvoj fazi otvara 30 novih radnih mjesta što je značajan doprinos gospodarskom razvoju regije. Agencija SPIRIT Slovenija je 2018. pozdravila cargo-partnerov doprinos sa nagradom Invest Slovenia FDI u kategoriji „Logistički centar / središte“.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup