Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Transformational Leadership – Agilno vođenje u vrijeme promjena – ONLINE

Prijava na seminar

Poslovanje postaje sve kompleksnije. Digitalizacija i nepredvidiv razvoj tehnologije i poslovanja zahtijeva odmak od tradicionalnog načina vođenja i upravljanja. Cilj ove radionice je osvijestiti liderima i voditeljima svih razina razliku između transakcijskog i transformacijskog stila vođenja, razmotriti alate i procese koji transformacijskog lidera čine kompetentnim voditeljem. Stara paradigma vođenja zasnovana na znanju i moći više nije primjenjiva na sve situacije, a nove generacije donose druga očekivanja od lidera. Mijenjaju se korporativne kulture nastale u vrijeme industrijske revolucije i stvara nova paradigma zasnovana na drugim vrijednostima. Traži se uvažavanje, povjerenje, ispunjenje svrhe, mogućnost razvoja potencijala pojedinca, delegiranje ovlasti. Ova radionica upućuje lidere novog doba kako da uspješnije vode, zadrže i motiviraju kvalitetne djelatnike koje je na tržištu sve teže naći i zadržati.

Sadržaj seminara:

  • Zašto i kada transformacijsko vođenje?
  • Osnovna obilježja transformacijskog vođenja – vođenje u vrijeme neizvjesnosti
  • Kompetencije transformacijskog, agilnog lidera: vizija, povjerenje, priznanje i razvoj
  • Lider kao uzor – jasna komunikacija očekivanja
  • Prepoznavanje ljudskih resursa i upravljanje njima u vrijeme promjena
  • Zadobivanje povjerenja i motiviranje ljudi
  • Alati u vođenju agilnih timova

Ciljna skupina:

Voditelji timova, voditelji projekata, svima koji vode agilne i privremene timove i koji rade u suvremenim tipovima tvrtki koje djeluju po novoj paradigmi poslovanja.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara:

800,00 kn + PDV

Promotivna cijena seminara za uplate do 25. svibnja:

750,00 kn + PDV

Snimka održanog seminara dostupna je na zahtjev, uz poseban promotivni popust od 30% na redovnu cijenu.


Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta


Po završetku edukacije polaznici će dobiti Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Prijava na seminar

Klijenti o nama


Riječi polaznika

Mini MBA – Leadership Skills je program koji bi preporučio svakome tko želi proširiti svoja znanja i rasti na profesionalnoj ali i osobnoj razini. Moduli su izvrsni i odlično pripremljeni te nude niz praktičnih alata za svakodnevnu upotrebu. Predavanja su jasna i kreativna s puno interaktivne komunikacije i primjenjivih savjeta. Odlični predavači s velikim iskustvom rado odgovaraju na pitanja polaznika te nude kvalitetna rješenja. Radi se zaista o izvrsnom programu koji obrađuje sve relevantne teme i u potpunosti je ispunio moja očekivanja. Ovaj program je za svakoga tko želi pametno uložiti svoje vrijeme.

Josip Krajina, HRT

Predavanja Mini MBA-a su me potaknula da analiziram i bolje upoznam sebe kako bi znala bolje voditi druge ljude. Predavači su na kvalitetan, struktuiran i jednostavan način približili teme koje smo obrađivali i pokazali metode koje se lako mogu primjeniti u praksi i koje smo vježbali. Dobili smo preporuke za knjige kako bi mogli i nakon završetka tečaja proučavati nama interesantne teme. Upoznala sam divne ljude među polaznicima i predavačima s kojim sam pronašla puno sličnosti, neki od njih su me posebno obogatili i nadahnuli svojom jačinom, pogledima, stavovima i životnom upornošću i pokazali put koji želim slijediti.

Marina Mrđa,  Končar Energetski transformatori

Program je vrlo koristan jer sam čula neke nove stvari, a i ponovila neke koje sam već dosada prošla ili čula, ali u dnevnom tempu jednostavno zaboravila. Dobili smo dosta korisnih primjera i alata za savladavanje dnevnih izazova u upravljanju zaposlenima te za stvaranje dobrih i zdravih odnosa na radnom mjestu.

Maja Žilić, Pevex

Mini MBA je sjajan program, s puno relevantnih tema i izvrsnim predavačima koji imaju puno iskustva. Uistinu sam naučila nove stvari koje mi već sada pomažu da se bolje I efikasnije nosim sa svakodnevnim izazovima na poslu. Definitivno bi preporučila ovaj program svima koji žele poboljšati svoje liderske sposobnosti.

Ana Milas, SERENGETI

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup