Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Motivate Your Team – Formiranje tima za agilni način rada – ONLINE

Prijava na seminar

Sve više organizacija razmatra prelazak na tzv. agilni način rada. Razlozi tome su velika nesigurnost, česte promjene, brzina razvoja tehnologije i poslovanja, povećana očekivanja klijenata i krajnjih potrošača, ali i zaposlenika. Klasičan način vođenja projekata u ovom dinamičnom, i često nepredvidivom okruženju jednostavno nije dovoljan: jer nije dovoljno brz, ne odgovara na potrebe klijenata, i samim time rješenja postaju zastarjela ili neadekvatna čak i prije nego sto su izašla na tržište. Često imamo problem koji trebamo riješiti ali ne i jasnu ideju, odnosno viziju, krajnjeg rješenja. Često imamo rješenje za neki problem a da to uopće nismo provjerili s našim klijentom, korisnikom, dionikom.

 

Polaznici ove radionice dobit će  bazično razumijevanje agilnih principa rada, dinamike i glavnih pretpostavki i kako oni funkcioniraju u praksi. Također će osvijestiti da različite organizacijske kulture  i vrijednosti podrazumijevaju različite vrste agilnog. Različiti leadership stilovi uvjetuju drugačije dinamike i principe suradnje u agilnom kontekstu. U konačnici, polaznici će dobiti jako puno primjera početničkih grešaka i učenja organizacija koje su implementirale agile.

Više o predavaču

Sadržaj seminara:

  • Što je Agilni način rada i na čemu se temelji?
  • Kada odabiremo Agilni način rada u poslovanju?
  • Budimo Agilni – 4 temeljne postavke
  • Odabir metodologije
  • Kreiranje timova
  • Mjerenje uspješnosti
  • Teorija i praksa

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara:

160,00 € + PDV

Promotivna cijena seminara za uplate do 13. ožujka:

139,00 € + PDV

 

U slučaju više zainteresiranih polaznika unutar organizacije, u mogućnosti smo ponuditi InHouse radionicu prilagođenu primjerima iz poslovanja klijenta. Uz sam trening provodimo pripremne i popratne aktivnosti, a vrijeme edukacije i lokaciju prilagođavamo klijentu.


Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara. Redovnim studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta


Po završetku edukacije polaznici će dobiti Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Prijava na seminar

Klijenti o nama


Riječi polaznika

Predavanja Mini MBA-a su me potaknula da analiziram i bolje upoznam sebe kako bi znala bolje voditi druge ljude. Predavači su na kvalitetan, struktuiran i jednostavan način približili teme koje smo obrađivali i pokazali metode koje se lako mogu primjeniti u praksi i koje smo vježbali. Dobili smo preporuke za knjige kako bi mogli i nakon završetka tečaja proučavati nama interesantne teme. Upoznala sam divne ljude među polaznicima i predavačima s kojim sam pronašla puno sličnosti, neki od njih su me posebno obogatili i nadahnuli svojom jačinom, pogledima, stavovima i životnom upornošću i pokazali put koji želim slijediti.

Marina Mrđa,  Končar Energetski transformatori

Mini MBA – Leadership Skills je program koji bi preporučio svakome tko želi proširiti svoja znanja i rasti na profesionalnoj ali i osobnoj razini. Moduli su izvrsni i odlično pripremljeni te nude niz praktičnih alata za svakodnevnu upotrebu. Predavanja su jasna i kreativna s puno interaktivne komunikacije i primjenjivih savjeta. Odlični predavači s velikim iskustvom rado odgovaraju na pitanja polaznika te nude kvalitetna rješenja. Radi se zaista o izvrsnom programu koji obrađuje sve relevantne teme i u potpunosti je ispunio moja očekivanja. Ovaj program je za svakoga tko želi pametno uložiti svoje vrijeme.

Josip Krajina, HRT

Program je vrlo koristan jer sam čula neke nove stvari, a i ponovila neke koje sam već dosada prošla ili čula, ali u dnevnom tempu jednostavno zaboravila. Dobili smo dosta korisnih primjera i alata za savladavanje dnevnih izazova u upravljanju zaposlenima te za stvaranje dobrih i zdravih odnosa na radnom mjestu.

Maja Žilić, Pevex

Mini MBA je sjajan program, s puno relevantnih tema i izvrsnim predavačima koji imaju puno iskustva. Uistinu sam naučila nove stvari koje mi već sada pomažu da se bolje I efikasnije nosim sa svakodnevnim izazovima na poslu. Definitivno bi preporučila ovaj program svima koji žele poboljšati svoje liderske sposobnosti.

Ana Milas, SERENGETI

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup