Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

AI and the Future of HR – Uloga umjetne inteligencije u HR procesima

Prijava na seminar

Seminar ‘AI and the Future of HR – Uloga umjetne inteligencije u HR procesima’ jedan je od modula edukacijskog programa HR Excellence Training – ONLINE.  

Ubrzani razvoj umjetne inteligencije (AI) donosi transformativne promjene u sve poslovne sektore, uključujući i ljudske resurse. Ovaj seminar omogućit će vam da otkrijete kako AI može transformirati HR procese, poboljšati učinkovitost i zadovoljstvo zaposlenika, te predvidjeti buduće trendove. Pridružite se seminaru kako biste naučili implementirati najnovije AI tehnologije i ostvarili konkurentsku prednost.

 

Više o predavačici

Sadržaj seminara:

  • Kako AI mijenja zapošljavanje, uključujući provjeru životopisa, uparivanje kandidata i zakazivanje intervjua
  • Prediktivna analitika za HR
  • Chatbotovi i virtualni pomoćnici – uloga chatbota i virtualnih pomoćnika vođenih umjetnom inteligencijom
  • Kako izmjeriti utjecaj AI inicijativa u ljudskim resursima, uključujući ROI, poboljšanu učinkovitost i zadovoljstvo zaposlenika
  • AI-poboljšano učenje i razvoj
  • Najbolji primjeri iz prakse implementacije umjetne inteligencije

Cilj seminara:

Pružiti polaznicima sveobuhvatno razumijevanje kako umjetna inteligencija može unaprijediti HR procese. Polaznici će naučiti implementirati AI tehnologije, mjeriti njihov utjecaj i koristiti prediktivnu analitiku za donošenje informiranih odluka, uz praktične primjere i najbolje prakse za uspješnu integraciju AI rješenja.

Ciljna skupina:

Seminar je namijenjen HR profesionalcima, menadžerima, specijalistima za zapošljavanje, konzultantima i svima koji žele unaprijediti svoje znanje o AI i njenoj primjeni u HR-u. Također je namjenjen direktorima i managermma koji žele razumjeti kako AI može transformirati HR procese i pridonijeti uspjehu njihove organizacije.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara:

180,00 € + PDV

Promotivna cijena za uplate do 25. studenoga:

159,00 € + PDV

U slučaju više zainteresiranih polaznika unutar organizacije, u mogućnosti smo ponuditi InHouse radionicu prilagođenu primjerima iz poslovanja klijenta. Uz sam trening provodimo pripremne i popratne aktivnosti, a vrijeme edukacije i lokaciju prilagođavamo klijentu.


Snimka održanog seminara dostupna je na zahtjev, uz poseban promotivni popust od 30% na redovnu cijenu.


Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta


Po završetku edukacije polaznici će dobiti Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Prijava na seminar

Klijenti o nama


Riječi polaznika

Iznimno sam zadovoljna HR Excellence Training – ONLINE programom za koji smatram da je jako koristan stručnjacima koji se bave HR-om, ali i svim onima koji bi se htjeli baviti ovom temom i podići razinu svojih organizacija na viši nivo. Posebno su mi zanimljivi i korisni primjeri iz prakse i iskustva drugih. Pohvaljujem i predavače koji su izvrsni stručnjaci sa bogatim iskustvom i širokom lepezom znanja. I na kraju zahvala i pohvale za dobro koordiniranu organizaciju programa te provedbu edukacija.

Željka Žinić, HRPRO d.o.o. an SD Worx Company

 

Sudjelovanje u 'HR Excellence Training – ONLINE' programu pružilo mi je novo znanje, nove perspektive i osim u samom sadržaju koji su pripremili predavači, uživala sam biti dio grupe HR entuzijasta otvorene za dijeljenje iskustva i diskusiju.

Sara Goršek, Cobe

Iako na tržištu postoje razne edukacije po pitanju ljudskih potencijala, upravo je Mirakul uspješno uhvatio srž djelovanja HR-a u seriji edukacija pristupačnih svima, od početnika do iskusnih stručnjaka. Pohvaljujem 'HR Excellence Training – ONLINE' program s obzirom na odabir relevantnih tema do ugodnih i iskusnih predavača. Na kraju krajeva je i sam networking polaznika bio značajan jer se svaki interni HR susreće s raznim izazovima u svom radu, a zajedničko učenje i dijeljenje dobrih praksi je neprocjenjivo.

Katarina Osmakčić

Program u 'HR Excellence Training – ONLINE' je bio pun pogodak. Predavači su bili na profesionalnom nivou, s bogatim radnim poslovnim i životnim iskustvom. Predavanja su bila korisna iz više razloga – većina predavača prenosila je praksu i konkretno stanje u svakodnevnici svih naših okruženja, što je ponekad puno značajnije i puno primjenjivije od same teorije. Predavanja koja su bila interaktvinog tipa bila su mi najzanimljivija, iz razloga što smo komunicirali i s drugim polaznicama i na licu mjesta primjenjivali naučeno.

Dora Gašparac, Intralot Adriatic

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup