Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pravne napomene

Uvjeti korištenja

U nastavku su navedeni uvjeti korištenja sadržaja s web stranice www.mirakul.hr u vlasništvu tvrtke Mirakul d.o.o. (u daljnjem tekstu: Mirakul). Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice www.mirakul.hr i svih njezinih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane Mirakula u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje ukoliko ne krše pravila korištenja.

Autorska prava

Web stranica www.mirakul.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice.
Svi sadržaji objavljeni na web stranici www.mirakul.hr isključivo su vlasništvo Mirakula i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju umnožavati, reproducirati, javno prikazivati, prenositi ili na bilo koji način distribuirati bez obvezatnog navođenja izvora informacija.

Sadržaj www.mirakul.hr zaštićen je autorskim pravom koje pripada Mirakulu ili je u vlasništvu trećih osoba koje su Mirakulu prenijele pravo uporabe istih. Mirakul polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava Mirakula i podložno je tužbi.

Nadalje, www.mirakul.hr sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu Mirakula ili u vlasništvu trećih osoba. Svaka povreda autorskih prava, zlonamjerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uvjeta korištenja sadržaja web stranice www.mirakul.hr, odnosno autorskih prava Mirakula i njegovih suradnika.

Linkovi na vanjske stranice

Web stranica www.mirakul.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Mirakul linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup