Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Karijera

Svoj uspjeh i ugled dugujemo ljudima s kojim radimo i partnerima s kojima surađujemo. Uvijek smo otvoreni za kvalitetne i ambiciozne suradnike, spremne na poduzetnički pristup poslu te željne dati doprinos razvoju tvrtke i zadovoljstvu klijenata. Znamo cijeniti trud i uspjehe svakog pojedinca te potičemo razvoj svih suradnika.  Nastojimo stvoriti ugodno, prijateljsko i kvalitetno radno okruženje otvoreno za nove ideje i razvoj inovativnih projekata te novih poslovnih modela.

Nudimo poticajnu i perspektivnu sredinu, kvalitetne međuljudske odnose, usavršavanje kroz pohađanje stručnih seminara i konferencija te priliku za poslovni i osobni razvoj. Surađujemo s vodećim hrvatskim tvrtkama i stručnjacima te svim suradnicima omogućavamo dokazivanje u izrazito kompetitivnom okruženju. Od suradnika očekujemo poduzetnički pristup poslu, spremnost na razvoj i stručno usavršavanje te odgovornost i poštenje. Nagrađujemo u skladu s postignutim rezultatima i doprinosom razvoju tvrtke.

Edukacija

Usluge koje pružamo klijentima temeljene su na stručnosti i iznimnom naporu koji ulažemo u razvoj njihova poslovanja. Svi djelatnici tvrtke polaze stručne seminare, posjećuju stručne konferencije i poslovne skupove.

Team building

Svaku uspješnu tvrtku čini kvalitetan tim stručnih i odgovornih ljudi koji izvrsno međusobno surađuju i nadopunjuju se. Pozitivno ozračje i timski duh izrazito su nam važni te kontinuirano nastojimo razvijati pozitivnu i poticajnu komunikaciju unutar tvrtke. Redovito posjećujemo team building programe te idemo na zajednička putovanja i druženja koja nam, osim dobre zabave, omogućuju stvaranje zajedništva i bolje međusobno upoznavanje, kao i razvoj postojećih vještina.   više…

Prijava za posao

Ukoliko ste se prepoznali u našoj tvrtki te smatrate da možete doprinijeti svom i našem razvoju, pošaljite nam zamolbu i životopis te naznačite radno mjesto za koje se prijavljujete.

Prijava za posao

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup