Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

O nama

Tvrtka Mirakul specijalizirana je za edukaciju i poslovno savjetovanje poduzetnika i managera. Organiziramo stručne i specijalističke poslovne seminare i konferencije iz svih ključnih područja poslovanja. Poslovna edukacija koju organiziramo temelji se na pomno odabranim temama i kontinuiranom praćenju tržišnih potreba i trendova. U mogućnosti smo organizirati ‘In house’ seminare u tvrtkama svih veličina, posebno prilagođene i pripremljene prema zahtjevima svakog klijenta i specifičnosti djelatnosti kojom se bavi. Uz navedeno, možemo ponuditi i konzultantske usluge za individualne potrebe klijenata. Također, medijski smo pokrovitelj najznačajnijih poslovnih skupova i događanja u Hrvatskoj. Kao društveno odgovorna tvrtka podupiremo brojne humanitarne projekte.

Uspješno poslovanje tvrtke i ugled među partnerima prvenstveno dugujemo suradnicima spremnim odgovorno ispuniti sve želje klijenata te im pomoći svojim znanjem i iskustvom u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Svi suradnici redovito prolaze edukacijske seminare i treninge, posjećuju stručne skupove te prate najnoviju stručnu literaturu. Zaposlenici tvrtke uključeni su u više poslovnih procesa i u sve ključne aspekte poslovanja, što nam omogućava veću fleksibilnost i samostalnost te brže reagiranje na zahtjeve klijenata.

Krešimir Šimac

Direktor. Zadužen za strategiju i razvoj novih projekata. Upravlja Mirakul timom i uključen u sve važne aktivnosti. Direktor koji uvažava svoje radne kolege i smatra ih jednakim sebi. Uvijek otvoren za nove prijedloge i unapređenje poslovanja. Konstantno u potrazi za novim izazovima. Aktivni hedonist i putoholičar.

Bojana Šimac

Voditeljica financija i komercijalnih poslova. Ruši predrasude da su financijaši najčešće ozbiljni i samo u brojkama. Brine o dobrom ozračju u tvrtki i pazi da listovi na biljkama u uredskim prostorima uvijek budu tamnozeleni. Nesalomljivi karakter. Putoholičarka i pobornica zdrave prehrane.

Irena Vdović

Voditeljica Edukacijskog centra. Cijelu karijeru Irena se bavi edukacijom iz raznih aspekata pa joj je Mirakul Edukacijski centar prirodno okruženje. Neozbiljno ozbiljna, spremna je suočiti se sa svakom vrstom izazova i rijetko će kad odustati. U tvrtki je zadužena za unaprjeđenje usluga i razvoj novih programa. Poštuje i prihvaća gastronomsku tradiciju tvrtke, a liniju održava modernim plesom i bicikliranjem. Svaku priliku koristi za putovanja i učenje.

Marko Šestanj

Voditelj digitalne prodaje. Brine o zadovoljstvu klijenata i sudjeluje u svim prodajnim i marketinškim aktivnostima tvrtke. Veliki poznavatelj i pobornik sporta. Posebno vješt u košarci i tenisu. Najsmireniji u uredu, ali najaktivniji i najbrži u timu van posla. Veliki gurman. Uvijek spreman na šalu, doslovce uvijek.

Bojana Čekeliš

Voditeljica edukacijskih programa. Odgovorna, analitična i inovativna. Njen entuzijazam i neumorni rad obećavaju brz pozitivan utjecaj na sve aspekte našeg poslovanja. Uz Bojanin doprinos, spremni smo na sve izazove koje nam donosi izlazak na globalno tržište. Opušta se uz fotografiju i sve čari obiteljskog života, a uklapa se i u gurmansku tradiciju firme.

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup