Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

O nama

Tvrtka Mirakul d.o.o. specijalizirana je za edukaciju i poslovno savjetovanje poduzetnika i managera. Organiziramo stručne i specijalističke poslovne seminare i konferencije iz svih ključnih područja poslovanja. Izdajemo poslovni časopis BIZdirekt koji se šalje ciljano na ime i prezime najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i managera te ostalih uspješnih gospodarstvenika. Zahvaljujući visokoj nakladi, stručnim člancima i jasnoj koncepciji, BIZdirekt pripada najčitanijim poslovnim medijima u Hrvatskoj. Također, medijski smo pokrovitelj najznačajnijih poslovnih skupova i događanja u Hrvatskoj. Kao društveno odgovorna tvrtka podupiremo brojne humanitarne projekte.

Uspješno poslovanje tvrtke i ugled među partnerima prvenstveno dugujemo suradnicima spremnim odgovorno ispuniti sve želje klijenata te im pomoći svojim znanjem i iskustvom u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Svi suradnici redovito prolaze edukacijske seminare i treninge, posjećuju stručne skupove te prate najnoviju stručnu literaturu. Zaposlenici tvrtke uključeni su u više poslovnih procesa i u sve ključne aspekte poslovanja, što nam omogućava veću fleksibilnost i samostalnost te brže reagiranje na zahtjeve klijenata.

Krešimir Šimac

Direktor tvrtke Mirakul d.o.o. i glavni urednik časopisa BIZdirekt. Zadužen za strategiju i razvoj novih projekata, upravljanje ljudskim potencijalima i marketing. Piše i briše. Dodaje i križa. Voli izazove. Aktivni hedonist.

Bojana Šimac

Izvršna direktorica. Upravlja financijama tvrtke i vodi prodaju oglasnog prostora u časopisu. Brine o dobrom ozračju u tvrtki i pazi da listovi na biljkama u uredskim prostorima uvijek budu tamnozeleni. Nesalomljivi karakter.

Nataša Šalamun

Voditelj Edukacijskog centra. Zadužena za razvoj Mirakula kroz unapređenje svih usluga i osmišljavanje novih projekata. Fokusirani radoholičar, inovativna i kreativna, uvijek vedra i vesela. Ne boji se izazova, rođeni borac i lider. Prava timska igračica i dobra prijateljica. Prati tradiciju enogastronomije u firmi, voli putovati i istraživati nove stvari. S njom u timu blistava budućnost tvrtke je zagarantirana.

Marko Šestanj

Suradnik za prodaju i marketing. Svježa krv u tvrtki. Brine o zadovoljstvu klijenata i sudjeluje u svim prodajnim i marketinškim aktivnostima tvrtke. Veliki poznavatelj i pobornik sporta. Posebno vješt u košarci i tenisu. Najsmireniji u uredu, ali najaktivniji i najbrži u timu van posla. Uvijek spreman na šalu, doslovce uvijek.

Ante Vekić

Izvršni urednik časopisa BIZdirekt. Nadgleda i usklađuje poslove vezane uz nastanak i obradu tekstova. Svojim primjerom usmjerava suradnike kvalitetnom novinarstvu. Popis dodatnih aktivnosti ne stane na ovaj web. Postoji mogućnost slanja dvoslojnog DVD-a s tim informacijama.

Darija Lalić

Zamjenica grafičkog urednika. Brine o originalnom dizajnu i trendovima vizualne komunikacije. Pedantna i odgovorna. Smirena i vesela. Tko ju ne bi volio.

Jelena Rašić

Fotografkinja. Umjetničko oko koje percipira poslovni svijet. Od lijepog pravi ljepše. Uvijek pronalazi pravi kut.

Vedrana Tomašević

Stručna suradnica i prvoborac. Piše i savjetuje. Vodi i pomaže. Uvijek spremna uskočiti i gasiti vatru. A i potpaliti ako je potrebno.

Marijana Bošnjak

Stručna suradnica. Svugdje je bila i svašta probala. Sve zna. Što joj je i prednost i mana. Od početaka suradnje pokušavamo joj staviti soli na rep. Nismo ni blizu.

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.
x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se