Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

FAQ

Pratite nas:

FAQ

Frequently Asked Questions

Prednosti upisivanja programa u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra uključuju:

  • Vrhunski predavači s bogatim iskustvom u području obrazovanja i poslovnog svijeta.
  • Raznoliki programi koji pokrivaju širok spektar područja poslovanja.
  • Individualizirani pristup i podrška polaznicima tijekom programa.
  • Mogućnost stjecanja novih vještina, znanja i kompetencija relevantnih za vašu karijeru ili poslovanje.
  • Interaktivne metode poučavanja koje potiču sudjelovanje i praktičnu primjenu naučenog.
  • Mogućnost umrežavanja s drugim polaznicima i stručnjacima iz industrije.
  • Praktični primjeri i studije slučaja koji pomažu u razumijevanju i primjeni teorije u stvarnim situacijama.

Mirakul Edukacijski centar pokriva ključna područja poslovanja kao što su upravljanje ljudskim potencijalima, marketing, financije, upravljanje projektima, nabava, upravljanje lancem opskrbe (Supply Chain Management), odnosi s javnošću i umjetna inteligencija. Također se fokusiramo na razvoj prodajnih vještina, komunikacijskih vještina, liderskih vještina te napredno korištenje poslovnih računalnih programa.

Organiziramo InHouse edukacijske i konzultantske usluge prilagođene specifičnim potrebama i očekivanjima klijenata. Uz osnovne treninge organiziramo i popratne aktivnosti (pripremne i follow up) s ciljem dugoročnijih efekata edukacije. Programi su osmišljeni kao jednodnevni ili višednevni seminari, treninzi i radionice, te se provode u suradnji s iskusnim stručnjacima. Pružamo fleksibilnost u pogledu termina i lokacije, uključujući i online platformu, kako bismo se maksimalno prilagodili potrebama klijenata.

Edukacije Mirakul Edukacijskog centra se upisuju u elektronsku radnu knjižicu kao oblik neformalnog obrazovanja.

Svaki propušteni modul može se nadoknaditi s jednom od idućih generacija, a svaki modul koji se održava online, a koji ste niste u mogućnosti pratiti uživo u zakazanom terminu, možete pogledati kao online snimku seminara u vrijeme koje vama odgovara.

Naši programi se održavaju minimalno dva puta godišnje, pružajući polaznicima fleksibilnost u odabiru termina koji odgovara njihovom rasporedu. Detalje o dostupnim terminima programa možete pronaći na našoj web stranici ili se obratiti našem timu za više informacija.

Edukacije se održavaju za vrijeme radnog tjedna, tijekom radnog vremena. Razumijemo da radne obveze mogu biti izazov, stoga nudimo mogućnost nadoknade, a termine programa definiramo dovoljno rano kako bi polaznici imali dovoljno vremena planirati svoje obveze u skladu s programom.

Za upisivanje programa u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra nema preduvjeta. Nastojimo stvoriti inkluzivno okruženje koje omogućuje svima da sudjeluju i napreduju.

Plaćanje programa je u pravilu avansno, po mogućnosti dogovor plaćanja na rate.

Polaznici na svakoj edukaciji dobivaju prezentacije. Osim toga, pružamo dodatne materijale kao što su vježbe i korisni priručnici koje mogu biti od pomoći polaznicima u daljnjem radu.

Programi uživo se održavaju na lokacijama u Zagrebu u trajanju od 8 nastavnih sati, dok se online programi održavaju putem Zoom platforme i traju četiri nastavna sata. Obje opcije programa stavljaju naglasak na praktičan rad i uključenost polaznika.

Naše edukacije uživo održavaju se na sljedećim lokacijama u Zagrebu: TRINOM – Strojarska cesta 24, InstantOffice – Radnička cesta 80, Zagreb i Hilton hoteli. Ove lokacije su pažljivo odabrane kako bi osigurale prikladne i inspirativne prostorije za održavanje programa.

Predavači s kojima surađujemo vrhunski su stručnjaci u svom području, imaju bogato iskustvo, održali su brojne seminare i radionice te sudjelovali na nizu stručnih konferencija i poslovnih skupova. Većina njih dolazi iz poduzetničkog okruženja, imaju svoje uspješne tvrtke te polaznicima prenose osobna iskustva. Također, svi predavači izvrsno te primjereno prenose znanje, razumiju potrebe polaznika te potiču međusobnu interaktivnu komunikaciju, a sve navedeno potvrđeno je izvrsnim ocjenama polaznika u evaluacijskim upitnicima. Stil i dinamika predavanja kao i stručnost i pripremljenost za predavanje ocijenjeni su iznimno dobrim ocjenama.

Broj polaznika koji sudjeluju na edukaciji ovisi o programima. Uobičajena je manja grupa oko 15 polaznika kako bi se omogućila veća interakcija i individualni pristup. Mirakul Edukacijski centar pruža interaktivno iskustvo učenja, uključujući diskusije, rad u malim grupama, rješavanje slučajeva i praktične vježbe. Predavači s kojima surađujemo vrhunski su stručnjaci u svom području, te polaznicima prenose osobna iskustva

Snimke programa dostupne su sedam dana nakon završetka edukacije. Međutim, fleksibilni smo i uvijek se trudimo izaći u susret potrebama naših klijenata.

Svi moduli mogu se pojedinačno slušati kao zasebni seminari i navedeni su u Najavi seminara. Svi moduli su dizajnirani kao samostalni seminari koji pokrivaju specifične teme i vještine. To znači da polaznici imaju fleksibilnost da odaberu module koji ih najviše zanimaju ili su relevantni za njihove potrebe.

Polaznici na programima Mirakul Edukacijskog centra dolaze iz različitih firmi i industrija, uključujući neke od najjačih hrvatskih tvrtki. Svojim sudjelovanjem u našim programima, polaznici unapređuju svoje vještine i znanje te stječu konkurentske prednosti na tržištu rada.

Polaznici su izuzetno zadovoljni našim programima, preporučuju programe svojim kolegama. Dobivamo izvrsne ocjene i povratne informacije od polaznika koji su završili naše programe, što svjedoči o visokoj kvaliteti i korisnosti naše edukacije. Popis referenci i testimoniala može se naći na linku: https://www.mirakul.hr/o-nama/reference/

Nažalost, nije moguće mijenjati termin edukacije. Datumi programa se definiraju unaprijed, obično oko 6 mjeseci ranije, predavači rezerviraju termine, a za edukacije uživo rezerviraju se i dvorane. Svaki propušteni modul može se nadoknaditi s jednom od idućih generacija, a svaki modul koji se održava online, a koji ste niste u mogućnosti pratiti uživo u zakazanom terminu, možete pogledati kao online snimku seminara u vrijeme koje vama odgovara.

Da biste saznali kada će se program ponovno održati, preporučujemo da se pretplatite na našu newsletter listu. Pretplatom na naš newsletter, bit ćete prvi koji će primati informacije o novim terminima edukacija, uslugama i događajima koje organizira tvrtka Mirakul.

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup