Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

I kroz evente dodajemo vrijednost vašem poslovanju! Organiziramo konferencije koje imaju jasan cilj – nakon događaja sudionici trebaju raspolagati konkretnim znanjima i informacijama koje će već sutradan moći primijeniti u poslovanju. BIZparty, zabavni događaj za poslovne ljude, održavamo kako bismo povezali lokalne poslovne ljude te im pružili prigodu opustiti se i zabaviti u ugodnom i njima bliskom okružju.

Konferencije

Tvrtka Mirakul u suradnji s tvrtkom Motivacijski govornik do sada je organizirala dvije Konferencije Lideri za lidere na kojima je okupila vodeće regionalne managere, poduzetnike i uspješne ljude iz ICT-a, marketinga, financija, proizvodnje, edukacije i poslovnog savjetovanja te otkrila kako lideri razmišljaju, koje karakteristike ih determiniraju te kako postati najbolji u poslu kojim se bavite.

Sve detaljne informacije možete pronaći na službenoj web stranici konferencije

BIZparty

Cilj poslovanja nije samo odraditi zadatak koji Vam je klijent povjerio. Posao raste i razvija se, partneri i klijenti se međusobno nadopunjavaju i zajednički ostvaruju zacrtane ciljeve. Jedan i jedan nikada nisu dva. Mi nastojimo da budu barem dva i pol. Želimo stvoriti idealan svijet. Ili mu se barem približiti. Povezati ljude i tvrtke. Zaposlenike i šefove. Stvoriti novu vrijednost. Zabavljati se dok radimo. Raditi kad se zabavljamo. Sa smiješkom slušati klijentova iskustva s nama. I onda ih još poboljšati. Posjetite naša događanja, uđite u naš svijet. Osjetite pozitivne vibracije. Uključite se. Pogledajte BIZparty galeriju ili što Vam BIZparty sponzorstvo omogućuje.

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

x

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Slažem se Ne Slažem se