Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Prijavnica

Klijenti o nama


Riječi polaznika

Ovim putem želim Vam zahvaliti na održanom seminaru, a također i gđi. prof. Mariji Novak-Ištok, koja nam je svojim stručnim i zanimljivim nastupom održala predavanje. Taj petak je proletio u trenu, a u toj izuzetno ugodnoj atmosferi, interaktivnoj komunikaciji s puno praktičnih savjeta, osjećala sam se iznimno zadovoljno za vrijeme i nakon seminara. Sa sobom sam ponijela nova znanja i još jedno novo životno iskustvo, za koja vjerujem da će biti jako korisna na mom privatnom i poslovnom putu.  

Anita Bukovec, Hrvatska narodna banka

Hvala Vam na svim obavijestima, brizi i organizaciji te materijalima i Uvjerenju. Akademija 'Mini MBA Leadership Skills - ONLINE' mi je bila jedno lijepo putovanje kroz osobne i poslovne vještine u kojima sam se puno toga podsjetila, puno naučila, stekla nova znanja i vještine koje ću primijeniti u poslu i edukaciji te upoznala zanimljive i perspektivne ljude. Hvala na odličnoj organizaciji.

Nina Lekić, Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet

 
Poštovani, Veliko hvala! I kolegica i ja smo izuzetno zadovoljne predavačima, strukturom predavanja kao i samom provedbom.

Prima namještaj d.o.o., Nevenka Šarić

Po završetku programa mogu Vam samo dati riječi hvale. U svako pogledu je sve bilo odrađenu na jako lijepom i profesionalnom nivou. Pohvale svim predavačima koji su uz teoriju i praktične zadatke ispunili moja očekivanja i učinili ovaj seminar vrlo poučnim. A Vama hvala što ste bili dostupni za komunikaciju i što ste nas redovito obavještavali i slali sve korisne informacije vezane za edukaciju. Pohvale Vama i cijelom timu Mirakul Edukacijskog centra.

Leo Grabar

Iako sam po struci psiholog i tek sam od nedavno zašla u svijet marketinga mislim da ovaj program nudi sve ono što treba jednom početniku kao što sam ja (odnosno puno više nego što treba jednom početniku, ali za početnika je dobro kada sve informacije može pronaći na jednom mjestu!). Predavači su izvrsni, kao i kolege koji su sudjelovali na predavanjima, a osim samog znanja predavača o temama kroz program najviše me se dojmilo čuti njihova stvarna iskustva te ih ovim putem pohvaljujem i potičem na što više takvih primjera koji ponekad znače puno više od teorijskog sadržaja.

Još jednom Vam se želim zahvaliti i pohvaliti Vas, za trud, rad, motivaciju i ustrajnost da na jednom mjestu okupite sve predavače i iskoristite njihova znanja za edukaciju drugih.

Daria Matković, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu

Na edukaciji 'Pisanje i kreiranje strategije na društvenim mrežama' je bilo odlično, većinu sam stvari već susrela, ali popunila sam rupe u znanju i zapravo stavila znanje koje već posjedujem u neki kontekst. Dvije najbitnije stvari koje sam usvojila jesu zapravo kako napisati dokument Strategije za društvene mreže, kako uobličiti ono što već znam u cjelinu te kako uz pomoć besplatnih pomagala dostupnih na internetu istovremeno pratiti analitiku društvenih mreža iz više izvora. Jako sam zadovoljna edukacijom te bih je preporučila svima koje ovo područje zanima ili se u radi dotiču istog. Predavač je bio gospodin Novak iz Degordiana te je upoznavanje njega još jedan highlight koji bih izdvojila.  

Zrinka Mrkonjić, VERN

 
Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo sudjelovati na treningu 'Poslovno pregovaranje u prodaji' koji nam je pružio nova saznanja o pregovaranju u području prodaje, te u potpunosti nadmašio moja očekivanja. Posebno bi željela naglasiti da je predavač, g. Perkov odradio sjajan posao, te svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom uspio ne samo održati stalnu koncentraciju i interes, kao i osigurati proaktivnost polaznika, nego nam je dao nove korisne smjernice koje su primjenjive u svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Sve pohvale predavaču i organizaciji cijelog treninga!  

Vlatka Iličić, REAM d.o.o.

Seminar 'Strategy, Communications and Contests on Social Networks – Strategija nastupa i komunikacije na društvenim mrežama' je bio izuzetno dobar. Sadržajno i organizacijski. Predavačica Ana Marija Malić je izvrsna i zaslužuje najvišu ocjenu. Jasna je u izlaganjima, sve potkrjepljuje argumentima, kreativna u rješenjima i voljna dijeliti svoja znanja i iskustva. Ovakve seminare bi trebalo imati „in house“ jer su nedvojbeno dragocjeni za opće razumijevanje nastupa na DM-u.  

Radica Jurkin, voditeljica Odjela za komunikaciju i multimedije HOO-a

Poštovani, hvala Vama na odličnoj i korisnoj edukaciji kao i na odličnim predavačima. Također, zahvaljujem na poslanom uvjerenju.

Semiconductor Parts and Materials d.o.o., Milica Vujasin

Poštovani,  zahvaljujem se na poslanom Uvjerenju kao i cjelokupnoj suradnji. Izrazito lijepo i ugodno iskustvo.  S obzirom da sam puna dojmova i vrlo zadovoljna s edukacijom, vrlo rado ću ostaviti svoju recenziju na predviđenim mjestima.  Hvala još jednom i nadam se da će biti prilike za nove suradnje.

Viktoria Kršulj

Trenerica Nika je vrlo jednostavno objasnila u čemu griješimo i kako se ponašamo prilikom javnog nastupa, tako da smo se odmah mogli prepoznati. Tehniku argumentiranja koju sam polovično koristila, sada znam bolje iskoristiti u svoju korist. Sve pohvale za seminar.

Emina Ademi

HR Akademiju bih preporučila svakome tko želi proširiti svoje znanje o HR-u, s naglaskom na dijeljenju iskustava iz prakse. Predavači su izvrsni HR stručnjaci koji kroz interaktivna predavanja i vježbe rado dijele svoje znanje i iskustvo. Riznici znanja u obliku materijala i bilješki s HR Akademije se uvijek rado vraćam, pogotovo kad kreiram novi HR proces u brzorastućoj IT kompaniji.  Na kraju, moram reći da su vrijednosti cijelog iskustva uvelike  doprinijeli i sjajni kolege s kojima sam i dalje u kontaktu. Hvala Mirakulu na izvrsnoj organizaciji i brizi za polaznike, veselim se idućoj edukaciji u vašoj režiji!

Anja Oppenheim Barešić, Q Agency

Odluku o pohađanju HR Akademije donijela sam već prije nekoliko godina, a Mirakul sam izabrala po preporukama ranijih polaznika. Cijelo iskustvo je bilo iznimno i mogu reći da sam naučila puno novih znanja i vještina, ali i upoznala predivne ljude s kojima sam i danas u kontaktu.

Zrinka Stanić, Incore

 
Puno Vam hvala na svemu, edukacija je bila odlična, puno sam toga novog naučila, a ponešto i još malo bolje utvrdila. Hvala još jednom, veselim se koristiti u praksi novostečena znanja ?

Kristina Tomić, SOS Dječje selo Hrvatska

U organizaciji Mirakula sam pohađala seminar „Strateški menadžment ljudskih potencijala“. Od predavačice, gđe. Matilde Ivaniš Knez dobila sam odgovore na sva postavljena pitanja te je svu teoriju popratila s konkretnim primjerima i kvalitetnim alatima. Dugogodišnje iskustvo u pozadini svih odgovora je očigledno. Osim što sam osobno bila polaznik jednog od seminara Mirakulovog bogatog programa, kao HR sam realizirala još nekoliko seminara za druge odjele i svaka suradnja bez iznimke je bila izrazito profesionalna. Veselim se budućim susretima!

 

Suzana Špika Šimera, Head of Human Resources, Include Ltd.

Mini MBA je sjajan program, s puno relevantnih tema i izvrsnim predavačima koji imaju puno iskustva. Uistinu sam naučila nove stvari koje mi već sada pomažu da se bolje I efikasnije nosim sa svakodnevnim izazovima na poslu. Definitivno bi preporučila ovaj program svima koji žele poboljšati svoje liderske sposobnosti.

Ana Milas, SERENGETI

Program je vrlo koristan jer sam čula neke nove stvari, a i ponovila neke koje sam već dosada prošla ili čula, ali u dnevnom tempu jednostavno zaboravila. Dobili smo dosta korisnih primjera i alata za savladavanje dnevnih izazova u upravljanju zaposlenima te za stvaranje dobrih i zdravih odnosa na radnom mjestu.

Maja Žilić, Pevex

Predavanja Mini MBA-a su me potaknula da analiziram i bolje upoznam sebe kako bi znala bolje voditi druge ljude. Predavači su na kvalitetan, struktuiran i jednostavan način približili teme koje smo obrađivali i pokazali metode koje se lako mogu primjeniti u praksi i koje smo vježbali. Dobili smo preporuke za knjige kako bi mogli i nakon završetka tečaja proučavati nama interesantne teme. Upoznala sam divne ljude među polaznicima i predavačima s kojim sam pronašla puno sličnosti, neki od njih su me posebno obogatili i nadahnuli svojom jačinom, pogledima, stavovima i životnom upornošću i pokazali put koji želim slijediti.

Marina Mrđa,  Končar Energetski transformatori

Mini MBA – Leadership Skills je program koji bi preporučio svakome tko želi proširiti svoja znanja i rasti na profesionalnoj ali i osobnoj razini. Moduli su izvrsni i odlično pripremljeni te nude niz praktičnih alata za svakodnevnu upotrebu. Predavanja su jasna i kreativna s puno interaktivne komunikacije i primjenjivih savjeta. Odlični predavači s velikim iskustvom rado odgovaraju na pitanja polaznika te nude kvalitetna rješenja. Radi se zaista o izvrsnom programu koji obrađuje sve relevantne teme i u potpunosti je ispunio moja očekivanja. Ovaj program je za svakoga tko želi pametno uložiti svoje vrijeme.

Josip Krajina, HRT

Još jednom zahvaljujem Vama kao organizatoru i svim predavačima na Social media edukaciji. Moram priznati da sam ispočetka bio pomalo skeptičan hoću li kroz edukaciju dobiti konkretne upute, no svi moduli su pružili vrlo iskoristive informacije. Naš odjel marketinga je već bio ovladao korištenjem društvenih mreža, ali nakon 13 godina privatnog FB profila Vaša je edukacija utjecala na moj pristup, na tonalitet i u meni probudila motivaciju za taj medij. Modul ''Kako izraditi video sadržaj'' osvijestio mi je specifičan pristup, vrijeme u kojem funkcioniramo i naučio sam, i još uvijek učim, kako igrati indirektno, a ne na prvu. Mi, kao odjel, smo počeli kontrolirati naš sadržaj, kreirati ga, shvatiti ga kao izazov i igru. Kreiranje tema za social medije trenutno doživljavam kao novinarstvo, svjesno tražimo teme za content. Štoviše, nadređeni i kolege hvale pozitivne promjene u našim FB postovima :)

Tomislav Jelić, Star Import d.o.o.

Zahvaljujem Vam na organizaciji i izvrsnim predavačima. Nedvojbeno je da ste uspjeli složiti vrlo atraktivne i ujedno aktualne teme, uz vrlo kompetentne te iskusne predavače.

Krešimir Kakša, Hrvatski Telekom

Izrazito sam zadovoljan edukacijom, organizacijom i izvedbom. Svakako nastavljam pratiti Mirakul i edukacije koje će se dalje organizirati.

Benjamin Petrović, Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Hvala i na iznimnoj uslužnosti, cjelokupnoj pomoći i informacijama pruženim tijekom edukacije, Vama i predavačicama. Zadovoljna sam svim segmentima edukacije

Ema Leto, Rathmann d.o.o.

Kompletna priprema i informacije vezano za edukacije su bile na visokom nivou. Svaka edukacija je bila zanimljiva i radionice su bile vrlo korisne. Samo nastavite tako i rastite svakim danom.

Igor Ergotić, ININ Informatički inženjering d.o.o.

Hvala cijelom Mirakul timu i svim predavačima na ovom programu! Bilo je vrlo korisno, zanimljivo I zadovoljan sam sa isporučenim edukacijama! Vec sam preporučio dalje cijeli program

 Tihomir Vidaković, Philip Morris Zagreb d.o.o.

Mini MBA je jako dobro osmišljen, vjerujem da će mi predavanja i stečeno iskustvo koristiti u mom budućem radu. U svakom slučaju za svaku je pohvalu.

Sanja Tucman, Nova TV

Oduševljena sam programom, predavačima, ali i kolegama iz grupe - divni ljudi koji će mi nedostajati - ali vidim da ima inicijativa da se družimo i nakon edukacije i tome se svakako veselim!

Ivana Maltašić, Centar Sokol 

Prvenstveno se zahvaljujem na pristupačnosti i angažiranosti Mirakulovih zaposlenica. Stekla sam dojam da Mirakul iskreno njeguje individualan pristup prema polaznicima programa i misli na njih. Izrazito sam zadovoljna strukturom cijelog programa 'HR Training for Performance Excellence – ONLINE' koji me uveo u procese Ljudskih potencijala od recruitmenta do mjerenja angažiranosti zaposlenika. Predavanja su se odvijala u ugodnoj atmosferi i interaktivnoj komunikaciji. Zahvalna sam na interesantnim i simpatičnim predavačima koje je Mirakul okupio te otvorenosti u djeljenju iskustva svih predavača, ali i kolega. Bilo je odlično. Vrlo zanimljivo i dinamično. Po završetku svakog predavanja pratio me kroz dan osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva. Svakako ću pratiti Mirakulov rad i preporučiti dalje kolegama.

Petra Mirković, Udruga za promicanje kvalitete života

Iznimno sam zadovoljna cijelim programom. Od organizacije i provedbe do samih predavanja sve je bilo odlično. Hvala Vam na pomoći i podršci tijekom održavanja programa i svakako se nadam nastavku suradnje.

Katja Matičić

Hvala za uvjerenje. Također zahvaljujem i na odličnom seminaru. Sve pohvale za prezentaciju. U svakom slučaju preporučiti ću Vaš seminar i drugima.

Anđa Pavlović, Porsche Croatia d.o.o.

Hvala na svemu. Ja sam vrlo, vrlo zadovoljna. Seminar je bio jako koristan, a predavač zanimljiv. Veselim se budućim edukacijama.

Mirela Jurčec Rajić, Lider Media

Hvala Vam na dostavljenim informacijama i pravovremenom obavještavanju tokom održavanja programa. Zadovoljna sam i organizacijom i provedbom te mi je drago što sam imala priliku sudjelovati na ovako kvalitetnim predavanjima. Svaka pohvala za stručnost predavača i sposobnost prezentiranja opsežnih informacija na jednostavan i razumljiv način.

Marija Bartulović, OTP banka d.d.

Najljepša zahvala! Super iskustvo, odlična predavanja, odlični odgovori

Petar Hrgetic, FORUM Zagreb

U  svoje osobno ime mogu reći da je cjelokupni program bio jako koristan i da je način na koji su predavači prenijeli svoje znanje bio izuzetno dobar, razumljiv, moderan i primjenjiv.

Tanja Augustinović, Turistička zajednica Kvarnera

Hvala lijepa na poslanom uvjerenju.Edukacija je bila veoma korisna te sam zadovoljna organizacijom i provedbom iste.

Andreja Istrat, Maistra d.d.

Bilo je iznimno ugodno, zabavno i poučno! Drago mi je da sam se odlučila za edukaciju.

Anamarija Pavičić

Zahvaljujem se Mirakulu na poučnom programu sa odličnim predavačima i elementima koji su primjenjivi u svakodnevnom poslu. Program bi preporučio svakome tko se želi baviti marketingom ili onima koji žele povećati znanja iz određenog područja s kojim se možda ne susreću na svakodnevnom poslu.

Mark Mjeda, OT-Optima telekom d.d.

Prezadovoljan sam programom. Bio je baš po mojoj mjeri. Sve pohvale i predavačima isto. Nadam se da ću iduće godine moći upisati napredni Social media manager program.

Šime Vučetić

Iako financije nisu moja struka, svakako preporučam ovaj trening svakome tko na sustavan način želi proširiti svoja znanja iz područja poslovnih financija-. Trening sistematično vodi kroz osnovne pojmove, pokazatelje i zakonitosti iz područja upravljanja financijskim rizicima i likvidnošću, optimizacije odnosa s tržištem, poboljšanju rentabilnosti poslovanja i financijske analize. Predavač je vrhunski, iskusni stručnjak koji na vrlo razumljiv i jednostavan način vodi polaznike kroz odlično pripremljena predavanja. Posebno želim pohvaliti i organizaciju i podršku od strane Mirakula – usluga koju polaznici dobivaju je na najvišoj razini, materijali su odlično pripremljeni i relevantni te polaznik u svakom trenutku ima sve potrebno za ugodno i uspješno sudjelovanje na treningu – od postupka prijave, do zaključenja edukacije. Sjajno iskustvo!

Maruška Letica, INA d.d.

   
Hvala Vam na izvrsnoj edukaciji. Puno će mi pomoći za daljnji rad u mojoj firmi. Predavači su jako dobri i profesionalni.

Anamarija Marić, IN-CON d.o.o.

hvala Vam na javljanju i uvjerenju o uspješno završenom programu! Jako sam zadovoljna sa edukacijom i predavačima, stvarno su svi bili odlični. Svakako ću preporučiti i drugima Mirakul.

Kristina Gilja, LeKroy obrt za promidžbu

Poštovani, zahvaljujem se Vama i Teni na vrlo kvalitetnoj edukaciji, koja će mi sigurno u nekim dijelovima trenutno pomoći a kasnije i dugoročno. Lijep pozdrav do sljedećeg susreta.

Matej Lufčić, Jadranka turizam d.o.o. 

Hvala Vam! Bilo je jako koristno.

Monika Karlović, Laka spika d.o.o.

Zahvaljujem na Uvjerenju i zaista se zahvaljujem na izvrsno odrađenom seminaru od strane predavačice Ane Šimunović. Želim ovim putem apsolutno pohvaliti njezin angažman i zaista kristalnu jasnu prezentaciju tme koju smo slušali i u dijelu sami sudjelovali. Bez fige u džepu vam mogu reći kako nosim sa sobom puno pozitivnih misli i dosta toga što sam naučio gdje se mogu dodatno graditi, kao osoba i djelatnik.

Mislav Tomičić, Vaillant

S obzirom da ne dolazim iz HR „miljea“, pribojavala sam se da će edukacija biti prevelik zalogaj za mene. No, tijekom oba predavanja bila sam jako aktivna i nisam puno zaostajala za drugim polaznicima (kojima je to bio zadnji korak do upotpunjavanja modula i završetka HR Akademije). Jednom riječju… oduševljenje!!! Edukacija je premašila sva moja očekivanja, a predavačica Marija Felkel me sa svakom temom uspjela nanovo zainteresirati, kao i gost predavač Marin Mlinarić.

Nataša Drinčić, Plavi tim d.o.o.

 
HR Akademija je edukacija osmišljena da bude primjenjiva za one koji rade u HR-u, ali i za one koji žele ići u tom karijernom smjeru. HR Akademija u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra je pregršt metoda, alata i praktičnih primjera, koje iskusni i inspirativni predavači predstavljaju tijekom različitih modula. Meni je ova edukacija otvorila par novih (mentalnih) prozora, a poznanstva koja sam ostvarila tijekom akademije su mi vjetar u leđa za nove poslovne suradnje i podvige.

Barbara Klen, Društvo za psihološku pomoć

HR-ovac danas je kombinacija različitih znanja, vještina i ekspertiza koje nadilaze naša tradicionalna shvaćanja što HR jest. Kroz teoriju, ali prvenstveno praktična znanja i iskustvo edukatora, HR Akademija Mirakul Edukacijskog centra omogućuje polazniku da poveže različite HR segmente i primjeni dobivena saznanja unutar vlastitog organizacijskog konteksta. Meni osobno najznačajnije, znam se vratiti određenim zaključcima ili rečenicama s naših rasprava / interakcija na modulima jer su putokaz potrebne promjene za osobni i organizacijski razvoj. Hvala na gostoprimstvu i trudu.

Petra Kralj, Kamgrad d.o.o.

Poštovani, Jako sam zadovoljna cijelim programom, možda bih posebno izdvojila predavanja o provođenju društvenih igara, komuniciranju u kriznim situacijama te također predavanja o kreiranju sadržaja za društvene mreže kao ona koja će mi jako puno koristiti u mom poslu. Cijeli program jako je dobro organiziran, sa konkretnim primjerima iz struke i korisnim vježbama i zadacima.

Ivana Badurina

Imate sve pohvale. Hvala Vam na odličnim seminarima i predavačima. Iako mi je posao web news urednika usko vezan uz podrucje digitalnog marketinga i gotovo svakodnevno sudjelujem u tom procesu, moram napomenuti da sam puno novih stvari naucila, a neke su stvari napokon sjele na svoje mjesto. Ovaj je program definitivno bio pun pogodak za mene. Veselim se nekom sljedecem programu.

Mateja Gajnik

   
Poštovani, organizacijski je sve bilo odlično. Zaista sam oduševljena kako to sve dobro funkcionira online. Svakako ću se , ukoliko budem imala potrebe za edukacijom, obratiti Vama.

ALhNER OPREMA d.o.o., Nermina Taletović

Poštovani, hvala Vam puno na svemu - jako puno sam naučila i mogu iskreno reći da su predavanja u potpunosti zadovoljila moja očekivanja.

Nikolina Bulat

Sve pohvale za predavača Ivana Reljića. Jako je koncizan, razumljiv i jako lijepo prenosi znanje.

Željka Čalina, TOMRA Systems d.o.o.

Poštovani, Zahvaljujem na svemu. Više nego zadovoljna sam organizacijom i edukacijom te posebna pohvala Vama na svim brzim povratnim informacijama i follow upovima te Voditeljici programa gospođi Rotim na odličnoj edukaciji koja niti u jednom momentu nije bila dosadna.

Davorka Jurjević, Konica Minolta Croatia

Hvala Mako na organizaiji i uistinu dobrom trningu i stručnoj predavačici.

Petar Gluhak, Decathlon Croatia 

Edukacija je odlično organizirana, fleksibilna u odnosu na zahtijeve i potrebe polaznika. Predavači su vrhunski i vrlo profesionalni. Edukacije su koncipirane na način da je sadržaj razumljiv i privlačan ne samo osobama koje se već bave digitalnim marketingom, nego i potpunim početnicima u ovom području kao i osobama koje donose odluke. Puno praktičnih primjera i interakcija s polaznicima kao i mogućnost kontaktiranja predavača nakon edukacije odlična su dodana vrijednost ovoj edukaciji. Svaka pohvala!

Lea Fadljević, HEP-TOPLINARSTVO d.o.o.

Jedna od boljih konzultantsko-edukacijskih kuća, a prošao sam dovoljan broj edukacija, seminara, predavanja - kako bih mogao usporediti. Od početne komunikacije jako stručni, profesionalni, organizirani, proaktivni, koordinirani ali nenametljivi..to im daje pravo da budu i samouvjereni, no svejedno su skromni:) Prošao sam intenzivan program Project Management po PMI metodi: gdje sam dobio puno kvalitetnih i korisnih informacija, stekao dodatno znanje i pripremu za daljnje nadogradnje; upoznao puno zanimljivih ljudi od kojih neke vidim kao certificirane PM-ove, ali i puno više od toga. Naravno, predavačice su bile stručne i čestitke Mirakul-u na odabiru cijele ekipe. Zaslužuju dodatni bonus.

Srđan Bogdanović, Ministarstvo kulture i medija

Željela bih vam zahvaliti na super organizaciji, dostupnosti i kontinuiranoj podršci kroz edukaciju. Predavači su vam odlični, sve je bilo vrlo ugodno i vidimo se sigurno na još Mirakul edukacija. Svaka čast!

Ana Maria Filipović Grčić

Edukacija je bila odlična, ispunila je moja očekivanja i više od toga. Predavači su Vam vrlo profesionalni, a najviše od svega oduševilo me što smo vrlo malo vremena proveli na teoriji već se sve radilo na konkretnim primjerima iz prakse. Što nama, kao profilu ljudi koji smo to slušali treba, iz razloga jer svi mi koji smo to slušali, netko više, netko manje, raspolažemo s teorijskim znanjem. Potrebno nam je bilo ono što smo i dobili kroz sva ova predavanja u što kraćem roku, pokupiti što više znanja iz prakse i da to naravno možemo odmah i primijeniti u našem poslu. Koliko sam zadovoljna, dovoljno govori činjenica da sam zainteresirana za dodatne edukacije kod Vas.

Barbara Cetina, IN Digital

Zahvaljujem! Program je bio odličan i jako zanimljiv! Sigurno ću se vratiti vama za novom porcijom tips&tricks'a ?

Yelena Gvozdanoviсh,Klimaoprema d.d.

 
Na preporuku kolegice, odlučila sam se mini MBA i nisam požalila. Svaka čast svim predavačima, koji su iznimno komunikativni, zanimljivi, puni iskustva te vrlo lako prenose svoje znanje na sve polaznike. Smatram da je ovo edukacija koju bi svatko trebao proći bar jednom u životu i otvoriti si vidike, shvatiti bolje kako se ponašati na poslu, ali u privatnom životu, kako razumjeti sve različite tipove ljudi te kako promijeniti sebe na bolje i upravljati svojim vremenom i emocijama. Ovaj program mi je omogućio da shvatim u čemu griješim kao lider i osoba te kako te pogreške ispraviti na najbolji mogući način. Sve naučeno potrudit ću se prenijeti na cijeli svoj tim u poslovnom, ali i privatnom životu i odnosima s ljudima, jer ovaj program itekako utječe na stvaranje boljih ljudi.

Sandra Bartoloti, Axonista

Stvarno želim pohvaliti program kao i vrhunske predavače, moram vam priznati da je sveukupno nadmašilo moja očekivanja. Svakako vas preporučim dalje :-)

Lidija Supek, vlasnica tvrtke

Odlično objašnjeno, nije prebrzo, baziramo se vise na primjeni nego teoretski dio, i to mi se vise svida, tako da se vidi primjena u stvarnosti i u svakoj situaciji.Sve u svemu, 5+.?

Dino Halar,ATEL d.o.o.

Seminar je bio zanimljiv i poučan, predavač je razumljivo prezentirao materiju uz mnogo primjera kako koristiti alate i primjera iz prakse. Vjerujem da će mi ove informacije pomoći u daljnjem proučavanju seo optimizacije.

Apis IT, Dalibor Štagljar

Mirakulov Mini MBA Leadership Skills ima odlične predavače, teme predavanja i organizaciju. Nastava obuhvaća podjednak omjer teorijskoga i praktičnoga, a predavači dolaze iz različitih područja te imaju dugogodišnje iskustvo, što dodatno obogaćuje nastavu. Voditeljica Edukacijskoga centra je uvijek dostupna i vrlo susretljiva. Mirakul je za svaku preporuku! :)

Antonia Svetić

Poštovani organizatori, osobito Vedrane! Današnja edukacija je bila iznimno zanimljiva, odlično pripremljena sadržajno i dinamički. Impresivna je razina znanja i žara (i teorijskog i praktičnog), koju Vedran ima o ovoj više nego li aktualnoj temi. Najbolje od svega je to što je to znanje i dosadašnje iskustvo vrlo velikodušno podijelio sa polaznicima i već se ovakvom edukacijom angažirao među prvima na promicanju znanja i prilagodbe na AI prisutnost, na osvještavanje mogućnosti i koristi od AI /ChatGPT implementacije u poslu i životu, ali i na limite, perspektivu i opasnosti od AI, sada i za budućnost. Puno hvala na podijeljenom znanju i strasti za učenjem i unaprjeđivanjem, sebe i svijeta oko sebe. Veselila bi me i "Vedran 5.0" edukacija. :)  

Višnja Bilobrk, JGL

Hvala na materijalima i hvala za odličnu organizaciju seminara. Sve je bilo za pohvalu. Ugodan prostor gdje se je seminar održavao, predavačica odlična, ručkovi i kave te Vaša podrška s materijalima i svime ostalima...definitivno ću preporučiti za dalje i nadam se opet imati prilike sudjelovati na nečem drugom.

Ana-Marija Čule

Iznimno sam zadovoljna HR Excellence Training – ONLINE programom za koji smatram da je jako koristan stručnjacima koji se bave HR-om, ali i svim onima koji bi se htjeli baviti ovom temom i podići razinu svojih organizacija na viši nivo. Posebno su mi zanimljivi i korisni primjeri iz prakse i iskustva drugih. Pohvaljujem i predavače koji su izvrsni stručnjaci sa bogatim iskustvom i širokom lepezom znanja. I na kraju zahvala i pohvale za dobro koordiniranu organizaciju programa te provedbu edukacija.

Željka Žinić, HRPRO d.o.o. an SD Worx Company

 

Željela bih naglasiti da smo jako zadovoljni s programom. Bit će nam, a već i jest od pomoći za rad u našem poslovanju. Koristila sam LMS platformu; propustila sam jedno predavanje, naknadno sam ga odslušala putem snimke predavanja uz prezentaciju koja je također postavljena na platformi. Moram usputno pohvaliti i predavače koji su imali iznimno dobra i zanimljiva izlaganja gdje se svatko od predavača stavio na raspolaganje za bilo kakva pitanja, bilo za vrijeme predavanja ili naknadno. Zahvaljujem se na prenesenom znanju i zalaganju za naše zadovoljstvo. Nadamo se da će se rezultati uskoro pokazati kroz naš rad, ali kao što su nas učili kroz predavanja; bit ćemo strpljivi u iščekivanju dobrih rezultata našeg digitalnog poslovanja!

SAIL CLUB CROATIA, Tina Mađor

Sudjelovanje u 'HR Excellence Training – ONLINE' programu pružilo mi je novo znanje, nove perspektive i osim u samom sadržaju koji su pripremili predavači, uživala sam biti dio grupe HR entuzijasta otvorene za dijeljenje iskustva i diskusiju.

Sara Goršek, Cobe

Dear organizers, especially Vedran! Today's education was extremely interesting, very well prepared in terms of content and dynamics. The level of knowledge and enthusiasm (both theoretical and practical) that Vedran possesses about this particular topic is impressive. The best of all is that he very generously shared this knowledge and previous experience with the participants and, with this kind of education, he was already among the first to promote knowledge and adaptation to the presence of AI, to raise awareness of the possibilities and benefits of AI / ChatGPT implementation in work and life, but and on the limits, perspective and dangers of AI, now and for the future. Thank you very much for the shared knowledge and passion for learning and improving yourself and the world around you. "Vedran 5.0" education would also make me happy. :)

Višnja Bilobrk, JGL

Poštovani, Još jednom se zahvaljujem na održanoj prezentaciji, te iako sam već imao iskustva sa ChatGPT, kroz prezentaciju sam proširio znanja. Pogotovo o mogućnostima samih sustava GPT, a potencijalno i primjene.

Dejan Jelenčić,  Vodovod Pula d.o.o.

Poštovani, hvala Vama na profesionalnosti i fleksibilnosti koju pokazujete. Edukacije su izvrsne i svi predavači veliki znalci, te na raspolaganju i nakon odslušanih predavanja, za svaku pohvalu! Svakako ću pratiti Vaše programe za usavršavanje dalje.... Najsrdačnije,

Marina Maričić 

Drago mi je što sam odabrala baš Vaš program za edukaciju iz područja digitalnog marketinga. Moduli su obuhvatili sve bitne aspekte digitalnog marketinga, predavači su bili super i s Vaše strane je odlično odrađena organizacija edukativnog programa. Vjerujem da će sve informacije, savjeti i sadržaj koji smo prošli na edukaciji biti od koristi u mom profesionalnom razvoju i rastu. ????

Makromikro grupa d.o.o., Monika Ravlić

Vrlo sam zadovoljna programom, obzirom da sam kratko na postojećoj poziciji, svako novo saznanje, svako novo iskustvo mi je od velike pomoći. Dosta toga naučenog do sada već primjenjujem u praksi. Ujedno, Vaša platforma je vrlo pregledna te što god je potrebno lako se pronađe, vrlo “user friendly”.

Petra Hrastić, Carlsberg Croatia

Odličan tečaj za sve koji žele naučiti više o marketingu. Sviđa mi se fleksibilnost koju online tečaj pruža. Imate pristup materijalima kad god vam odgovara, što je posebno korisno ako radite ili imate pun raspored. Instruktori su stručnjaci u području digitalnog marketinga i pristupaju nastavi na iznimno strukturiran i razumljiv način. Osim toga, podrška i komunikacija s instruktorima bila je izvrsna. Uvijek su bili spremni odgovoriti na pitanja. Sve u svemu, ovaj online tečaj digitalnog marketinga bio je izvanredan. Preporučujem ga svima koji žele steknuti duboko razumijevanje digitalnog marketinga i primijeniti to znanje u praksi.

Bel-Press d.o.o., Matej Šimić

Pozdrav Ana, Nažalost nisam mogao uživo pratiti predavanje u srijedu na temu SMM - Community management, ali evo sada sam pogledao snimku pa da podjelim s Vama dojmove. Ja sam jednom riječju oduševljen. Najbolja i najkvalitetnija 3 sata u kojima sam razumio sve sto me o digitalnom marketingu zanimalo i s čime sam imao neke nedoumice. Stvarno svaka čast! Ostao sam bez riječi. Svaka čast Vama Ana i Mirakulu.

Bel-Press d.o.o., Matej Šimić

Ovo je bilo savršeno iskustvo, uživali smo u svakom Modulu Leadership Akademije i već smo počeli primjenjivati naučena znanja. Pored edukatora, najviše bih se zahvalila voditeljici Mirakula, naši dogovori i komunikacija su tekli bez ikakvih problema i brzo.

Dijana Kapetanović, Pharma Maac

Poštovani, Pohvale Mirakulu na organizaciji edukacije, kao i predavačima. Informacije i nova saznanja su vrlo praktična i što je najvažnije, primjenjiva u svakodnevici. Pratit ću vaše objave i dalje pa se možda ponovno sretnemo na nekim vašim seminarima i programima. Hvala i srdačno!

Anja Baričević Biuk, Grad Crikvenica

Poštovani, zahvaljujem na Uvjerenju. Predavanje je bilo iznimno korisno i jako zanimljivo, a predavač je nadmašio sva očekivanja.

Mira Parlov, NP Brijuni

Iako na tržištu postoje razne edukacije po pitanju ljudskih potencijala, upravo je Mirakul uspješno uhvatio srž djelovanja HR-a u seriji edukacija pristupačnih svima, od početnika do iskusnih stručnjaka. Pohvaljujem 'HR Excellence Training – ONLINE' program s obzirom na odabir relevantnih tema do ugodnih i iskusnih predavača. Na kraju krajeva je i sam networking polaznika bio značajan jer se svaki interni HR susreće s raznim izazovima u svom radu, a zajedničko učenje i dijeljenje dobrih praksi je neprocjenjivo.

Katarina Osmakčić

Program u 'HR Excellence Training – ONLINE' je bio pun pogodak. Predavači su bili na profesionalnom nivou, s bogatim radnim poslovnim i životnim iskustvom. Predavanja su bila korisna iz više razloga – većina predavača prenosila je praksu i konkretno stanje u svakodnevnici svih naših okruženja, što je ponekad puno značajnije i puno primjenjivije od same teorije. Predavanja koja su bila interaktvinog tipa bila su mi najzanimljivija, iz razloga što smo komunicirali i s drugim polaznicama i na licu mjesta primjenjivali naučeno.

Dora Gašparac, Intralot Adriatic

Želim pohvaliti program i predavače. U kratkom roku stručnjaci iz raznih područja su nam stvarnim i bliskim primjerima pokazivali kako primijeniti različite tehnike leadershipa. Osim toga bilo je odlično učiti iz primjera iz prakse drugih polaznika pogotovo jer dolazimo iz različitih pozadina i branši.

Ana Marija Barišić

Zadovoljna sam s predavanjem i s predavačicama. Sudjelovanje je jako ugodno i isto tako i korisno. Svi sudjeluju sa svojim pričama, primjerima i komentarima tako se dosta nauči i iz tih primjera, razmjena iskustva uvijek je neprocjenjiva.

Silvija Pavić, FI.-MA. d.o.o.

Ja kao pravnica i ne HR-ovac sam jako puno naučila kroz module HR Akademije te su mi predavačice prenijele svoju strast prema HR-u i otkrile mi i proširile vidike. Pohvalila bih što ste omogućili hibridno sudjelovanje.

Ana Kičin Brulja, Hrvatska gospodarska komora

Lokacija mi je izvrsna. Mogućnost kvalitetnog Online praćenja u slučaju više sile i nemogućnosti sudjelovanja je doista vrlo vrijedna. Pauze su odlično raspoređene, iznimno cijenim poštivanje najavljenih vremenskih rokova.

Ana Marija Lakić Margeta, Crveni Nosovi

Iako sam Online, imam osjećaj kao da sam uživo. Lijepo mogu pratiti sadržaj i aktivno sudjelovati u raspravama. Redovito koristim LMS platformu i riješavam provjere znanja, sviđa mi se takav način provjere i dostupnost svih materijala.

Ana Magdić Matučec, ACG Europe d.o.o.

Iskreno, prvi put u životu imala sam osjećaj da sam na pravoj edukaciji.

Hvala Vam!

Katarzyna Bobanović, GTV Croatia d.o.o.

Što se tiče MINI MBA Akademije mogu reći samo riječi hvale. Teme su bile izvrsno odrađene. Voditeljica programa, gđa. Jasminka Samardžija, je cijelo vrijeme vodila brigu o samoj kvaliteti održanih predavanja i trudila se da nam predavanja budu što dinamičnija i aktraktivnija. Predavači su bili izvrsni i vrhunski pripremljeni za predavanja kao i njihov popratni materijal. Veličina grupe je bila optimalna što je omogućavalo da svi budemo podjednako aktivni. Moja ocijena je 5+ i nadam se da ćete u budućnosti imati još takvih zanimljivih seminara na kojima ću se vrlo rado pridružiti.  

Zoran Škrobonja, INA Maziva

Prethodnih desetak godina prisustvovao sam brojnim edukacijama sličnog karaktera i mogu zaključiti da je prava rijetkost da netko toliko dugo može držati pažnju publike. G. Antolović na seminaru Napredne prodajne vještine pokazao je da ima karizmu, stručnost i sposobnost na jako zanimljiv i specifičan način prenijeti znanje. Drago mi je što sam imao prilike prisustvovati ovakvoj edukaciji!

 

Dinko Mandurić, Mesna industrija Ravlić

Moji kolege i ja, koji smo prisustvovali na seminaru GDPR, vrlo smo zadovoljni odslušanim jer smo u kratkom vremenu naučili jako puno. Predavač je na vrlo zanimljiv i konkretan način obradio temu, a prezentacija je bila jasna i obuhvaća sve potrebne informacije. Seminar je vrlo profesionalno organiziran.

Sandra Šimetić Širola, Privredna banka Zagreb

Neizmjerno sam počašćena što sam imala priliku prisustvovati zadnjem modulu mini MBA-a, tako da će ta prilika vjerojatno rezultirati da ću se odlučiti pohađati i preostale module sljedeće godine, ali o tome poslije ljeta. Ocjena znanja predavača: odličan (+) Ocjena sadržaja: odličan (+) Ocjena umijeća prezentiranja: odličan (+). G. Premužak (što sam i javno izjavila na kraju predavanja) nije samo ugodno iznenađenje nego meni do sada nepoznato da je manager takvog kapaciteta vodio javnu tvrtku na našem tržištu. Čestitke i Vama na izboru partnera! Tako bi naime trebali izgledati svi učitelji, profesori i predavači. Dolazim iz financijskog sektora i imam dosta bogato radno iskustvo, polazila sam puno poslovnih škola, međunarodnih konferencija ali svake pohvale Vam izražavam jer nimalo ne zaostajete za međunarodnom zajednicom ako niste i bolji!

Tatjana Maček, Privredna banka Zagreb

Iznimno sam zadovoljna dobivenim na HR Akademiji budući da sam proširila vidike u području ljudskih resursa. Odmah sam počela primjenjivati stečeno znanje i u praksi jer, u poduzeću u kojem trenutno radim, provodim projekt uvođenja odjela ljudskih resursa i to počevši od nove sistematizacije pa nadalje. Zahvaljujem se na pruženom znanju na HR Akademiji i veselim se novim sličnim seminarima.  

Iva Iličić, Spin Valis

Zorin Radovančević je odličan predavač, kratak, jasan, precizan, konkretan. Vidi se da je vrstan poznavatelj materije o Google Analyticsu i da je siguran u svoje znanje. Ni u jednom trenutku ne gubi koncentraciju zbog direktnih pitanja polaznika. Jako puno praktičnih primjera, a od teorije samo najpotrebnije - da razumijemo pojmove s kojima se susrećemo.  

Ivona Mihaljević, RECRO

Pohvalio bih prvo predavanje u sklopu Mini MBA - Management skills programa koji sam upisao, a koje je održano na temu 'FINANCE FOR MANAGERS – analiza i interpretacija financijskih izvještaja.' Predavanje je bilo jasno, gospodin Garača i gospodin Premužak pokazali su se kao odlični predavači. Gospodin Garača na sebe je preuzeo zadatak razjasniti nam neke stvari o financijama i to mu je u potpunosti uspjelo, dok je meni za moj posao gospodin Premužak izuzetno zanimljiv i poučan.  

Marko Čumbrek, Beta software

Bilo mi je zadovoljstvo prisustvovati seminaru kod gospođe Očko u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra. Organizacija seminara je bila veoma dobra, a predavačica je jako stručna i iskusna. U svakom slučaju, sve je bilo na više nego zadovoljavajućem nivou.  

Jasmin Beširević, MKD „Mikrofin“

 

Želim pohvaliti održani seminar u petak. Predavač je stručno i na jednostavan način obradio temu, a sudionici su bili aktivni, produbljujući temu s kvalitetnim pitanjima i slučajevima iz prakse. I molim vas da prenesete pohvale konobaru koji je bio toliko ljubazan i pristojan da bi mogao biti mentor i pozitivan primjer većini konobara koji rade u turizmu.

 

Natalija Hrg, Ivančica d.d.

Prezentacija i predavanje je bilo iznimno korisno za stjecanje znanja o usklađivanju s novim GDPR zakonom. Predavanje odvjetnice Kladar je bilo razumljivo, jasno i vrlo kvalitetno. Također je cjelokupna organizacija edukacije bila na visokom nivou te je proetkla u ugodnom okruženju. Veselimo se budućoj suradnji i edukacijama!  

Josip Sindičić, Marina Punat

 
Imala sam potrebu i pismeno vam se obratiti u vezi jučerašnjeg predavanja na temu 'Proces poboljšanja nabave'. Naime, iznimno sam zadovoljna edukacijom i smatram da je bilo vrlo korisna i efikasna. I dalje se vodite time da kompetencije predavača budu na ovakvoj razini kao što je bilo jučerašnje. Predavanje Sandra Lovrića na seminaru 'Proces poboljšanja nabave' je bilo vrlo interaktivno i zanimljivo tako da mi nije nimalo žao što sam prisustvovala edukaciji unatoč iznimno lošim vremenskim uvjetima.  

Mirta Brkan, Spin Valis

S obzirom na to da je Sando Lovrić predavač s iskustvom, poznaje real life situacije te mjere pomoću kojih se one rješavaju. Primjeri  na edukaciji na temu 'Proces poboljšanja nabave' zaista su nešto s čime se susrećeš svaki dan, a rješenja i savjesti korisni. Sadržaj predavanja prožet je vježbama i važnim to-the-point smjernicama. Predavanje i Sandro bili su izrazito ugodni,  kao i prostor i organizacija. Same pohvale!  

Sandra Savić, Elektro kontakt

Seminar 'Uspješan i uvjerljiv javni nastup' u potpunosti je zadovoljio moja očekivanja i u 14h ni u jednom trenu nisam pomislila „joj, kad će kraj“. Interaktivno je, zanimljivo i stvari koje ne čujem prvi put mi nisu bile dosadne i nezanimljive. Pohvaljujem predavačice i seminar sam preporučila svojim radnim kolegama. Zaista ništa ne bih mijenjala.  

Valentina Šantić, Erste & Steiermärkische banka

 
Puno hvala na ljubaznosti i ekspeditivnosti od strane Mirakula. Svaki vaš seminar je zaista posebna priča, poseban doživljaj i nova mogućnost za stručnu nadogradnju. Sve pohvale za predavačicu Jasminku Samardžiju.  

Advija Kulović, BH Telecom Sarajevo

Ovim putem želim izraziti pohvale na održani seminar. Predavači su motivirani, stručni i spremni na odgovaranje na specifična pitana polaznika. Teme su zanimljive, a sadržaj sveobuhvatan, ali i prilagođen polaznicima s malo predznanja.

 

Dario Antić, Thalassotherapia Crikvenica

Iskustvo sudjelovanja na programu MINI MBA  doprinijelo je  mojim novim saznanjima iz područja managementa. Predavanja su bila zanimljiva i inovativno koncipirana s mnoštvom primjera iz prakse. Polaznici su bili osobe iz različitih sfera društvenog djelovanja što je bilo korisno za razmjenu iskustava i širenje poslovne socijalne mreže kontakata. Preporučio bih edukaciju osobama koje se nalaze na odgovornim pozicijama, kao neizostavan dio dodatnog obrazovanja u pogledu vođenja i upravljanja.  

Marijan Alfonso Sesar, Centar za rehabilitaciju Silver

Cijelu HR Akademiju smatram izuzetno korisnom, budući da dolazim iz tvrtke gdje su ljudski potencijali u smislu managementa i strateškog upravljanja tek u začetcima, te sam uz angažman, znanje i zaista stručnost svih predavača stekla dobar uvid u procese i prakse upravljanja ljudskim potencijalima.

 

Ana Marinović, Luka Ploče

Mini MBA program je kratak poslovni modul kakav sam tražila za bijeg od svakodnevnice posla bez trošenja mnogo vremena. Male grupe, puno interakcije i zanimljivi predavači. Angažman Jasminke Samardžije i način pripreme za svaku je pohvalu. Također, iskustva drugih predavača i polaznika za mene su najvrijedniji dio takvih edukacija.  

Ana Vukelić, Pandent

Seminari su mi bili korisni kao dobra osnova za započeti rad s novim alatima, s kojima dosad nisam imao priliku raditi. Predavači su bili stručni s dosta iskustva iz prakse te je sama organizacija seminara na visokom nivou. Preporučio bih seminare svima zainteresiranima za Internet marketing.

Gordan Ćuk, TÜV Croatia d.o.o.

Meni se jako svidjela Mini MBA Akademija, jer smo morali dosta sami sebe analizirati, što radimo dobro i što možemo poboljšati, a ujedno smo čuli iskustva vrlo uspješnih osoba. Svaki predavač je ispričao o svom iskustvu, uspjesima i problemima. Također, ostali sudionici su bili vrlo zanimljivi i u ekipi se stvorila stvarno lijepa kemija.

Māra Vītols – Hrgetić, Kongresni centar Forum

Zahvaljujem na odličnoj edukaciji – bilo nam je vrlo zanimljivo i korisno. Svi predavači, posebno g. Maričić, zaista su dali sve od sebe da podijele svoje veliko znanje i iskustvo s nama. Baš sam bila zadovoljna, a mislim i drugi polaznici.

Sandra Lovrić Lončarić, GDi GISDATA

HR Akademija svakako daje  dobar uvid u HRM procese, razumijevanje i širinu koncepta upravljanja ljudskim resursima i ljudskim potencijalima te je stoga osobito korisna osobama koje tek otpočinju karijeru u području ljudskih resursa, kao i osobama koje su na voditeljskim pozicijama, a koje neminovno zahtijevaju razumijevanje važnosti kvalitetnog upravljanja timom i ulaganja u potencijale.

Ana Vučković, Agencija za mobilnost i programe Europske unije

Nakon što sam odslušala više od pola predviđenih modula edukacije – želim posebno istaknuti kao vrsne predavačice i stručnjakinje dvije osobe: gđu Nelu Bučević i gđu Jasminku Samardžiju. Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, interaktivno i korisno za moj posao!

Željka Barić, Dom Duga Zagreb

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup