Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Zagrebački inkubator poduzetništva širi svoju ponudu predinkubacijskim programom

Zagrebački inkubator poduzetništva širi svoju ponudu predinkubacijskim programom

Zagrebački inkubator poduzetništva prvi put organizira Predinkubacijski program namijenjen edukaciji budućih poduzetnika, odnosno pokretača startup projekata. Unutar tri mjeseca programa polaznici će steći i osnovna znanja potrebna za daljnje usmjeravanje svoje poslovne ideje.

Predinkubacijski program razlikuje se od poznatog ZIP-ovog startup programa time što pruža priliku za razvoj poslovne ideje budućim poduzetnicima koji još nisu u fazi pred izlazak na tržište, već rade na usmjeravanju svoje poslovne ideje. Sredstva za program osigurao je Grad Zagreb s ciljem povećanja ponude i mogućnosti obrazovanja mladih za poduzetništvo.

Zahvaljujući mentorskoj mreži ZIP-a u koju je uključeno više od četrdeset mentora, pokretača naprednijih startupa i iskusnih poduzetnika, polaznicima ovog programa bit će osigurano stručno usmjeravanje i praćenje poslovnih ideja.

Tijekom razdoblja od tri mjeseca, od sredine kolovoza do studenog, polaznici će svaka dva tjedna izvještavati o svom radu, uživo ili online, za što će dobivati redovite povratne informacije. Zajedno s mentorima i članovima ZIP-a, definirat će se ciljevi i zadaci poslovnog plana. Putem pitch feedback sessiona koji će se održavati jednom mjesečno, polaznici će također naučiti i kako svoju ideju prezentirati pred kupcima ili potencijalnim investitorima što je jedan od najvažnijih aspekata pokretanja vlastitog startupa.

Za dva tima čija ideja bude najuspješnija, odnosno, pokaže najveći napredak, postoji mogućnost besplatnog ulaska u ZIP-ov program inkubacije u kojem će moći, ponovno uz budno oko mentora, nastaviti razvijati svoje ideje te uz mentoriranje pohađati i edukativne radionice koje će biti organizirane na tjednoj bazi.

Cilj programa jest kroz neprekidno praćenje i davanje povratnih informacija buduće poduzetnike usmjeriti ka postizanju što boljih rezultata, time ih ohrabriti na pokretanje vlastitog startupa te tako dodatno potaknuti razvoj poduzetničke klime u Gradu Zagrebu i Hrvatskoj.

Online prijave za program odvijat će se putem forme i trajat će do 23.07.2017., nakon čega slijedi selekcija timova koji ulaze u program predinkubacije.  Zainteresirani se mogu prijaviti pojedinačno s vlastitom idejom ili u timu koji želi zajednički raditi na svojoj ideji.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup