Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

X. Međunarodna konferencija o poduzetništvu

X. Međunarodna konferencija o poduzetništvu

Inovativnost i konkurentnost kao pokretači razvoja

Poduzetnički inkubator BIOS i Centar za poduzetništvo Osijek organiziraju 10. konferenciju o poduzetništvu. Tema konferencije biti će „Inovativnost i konkurentnost kao pokretači razvoja“.

Konferencija će se održati 25. i 26. 11.2016. u Hotelu Osijek i Poduzetničkom inkubatoru BIOS.

Predavači na konferenciji biti će poduzetnici koji svojim inovativnim procesima i proizvodima i uslugama konkuriraju na globalnom i regionalnom tržištu.

Damir Sabol, osnivač Iskon Interneta i vlasnik tvrtke Photo Math koja je postigla globalnu prepoznatljivost, Ivan Karežić djelatnik Rimac automobila, tvrtke koja je u svijetu prepoznata kao jedna od najinovativnijih u području električnih automobila, Matija Kopić osnivač tvrtke Farmeron koja je na američkom tržištu prepoznata kao odlična platforma za upravljanje farmama i Zrinka Vlašić iz Air Pannoniana – regionalnog zračnog prijevoznika u medicinske svrhe predstaviti će svoja iskustva i tehnike kojima uspijevaju na regionalnim i globalnim tržištima.

Osim njih predavači će biti i Ivo Špigel, suosnivač i član uprave tvrtke Perpetuum mobile koji je autor knjige „The European startup revolution“ i koji će predstaviti iskustva europskih startup tvrtki u području inovativnog poslovanja, te Srđan Kovačević suosnivač laboratorija za istraživanje i razvoj Reaktor koji će predstaviti izvore financiranja koji su dostupni tvrtkama u Hrvatskoj.

14991262_1799289837027161_3782756104075835714_o

Nakon predavanja organizirati ćemo panel diskusiju na kojoj će svi predavači iskazati svoja razmišljanja o inovativnosti i konkurentnosti kao pokretačima rasta i na kojoj će svojim pitanjima i komentarima sudjelovati i svi sudionici konferencije.

Drugi dan konferencije predviđen je za svečano obilježavanje dvadeset godina rada Poduzetničkom inkubatora BIOS i biti će održan u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup