Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Web shopovi koje rade Varaždinci  proglašeni najboljima u Hrvatskoj

Web shopovi koje rade Varaždinci proglašeni najboljima u Hrvatskoj

Biralo se najbolje web trgovine u Hrvatskoj, a među njih 150 istaknule su se one izrađene u varaždinskoj tvrtki Marker. Njih čak 5 proglašeno je najboljima među 17 kategorija što Marker čini najnagrađivanijom agencijom u zemlji.

Konferencija Ecommerce Day u zagrebačkom Kraš Auditoriju  najveći je događaj godine za sve koji se bave online prodajom u Hrvatskoj. Ona je ujedno poput dodjela hrvatskih e-commerce Oscara gdje kroz natjecanje Web trgovac godine struka i publika biraju najbolje u proteklih godinu dana.

Jučerašnja podjela (u srijedu 28. ožujka) bila je posebno napeta, a Varaždince je ostavila s osmijehom na licu. Pet web shopova iz Markera  proglašeno je najboljima među 17 kategorija u konkurenciji od 150 shopova, a priznanje je tim veće što ih je birala stručna komisija od 29 članova na čelu koje je bila dr. Jelena Rašula.

  • Ovo natjecanje se od drugih razlikuje po metodologiji, koja je na iznimno visokoj razini, jer se za izbor pobjednika uzimaju u obzir čak tri ključna područja poslovanja web trgovine: tehnička sukladnost smjernicama sigurne kupovine, mišljenje kupaca, te ocjena međunarodne stručne komisije. Također, prijava na ovo natjecanje je posve besplatna i namijenjena svim web trgovcima u Hrvatskoj – tako malim i velikim, za koje imamo odvojene natjecateljske kategorije i ravnopravnu mogućnost pobjede – pojasnila je Rašula.

Pa, koji su to najbolji web shopovi izrađeni u Markeru?

Pet web shopova izrađenih u Markeru osvojilo je nagradu u 17 kategorija. Time je Marker u 2018. postao najnagrađivanija agencija za izradu web shopova u Hrvatskoj.

Nagrađeni su:

U kategoriji Fun&Gifts:  partypops.hr

U kategoriji Home&Garden: termometal.hr

U kategoriji Kids&Family: emporium.hr

U kategoriji Sports: keindl-sport.hr

U kategoriji Telco&Mobile: mobis.hr

  • U Markeru stalno radimo na novim rješenjima za web trgovine, ulažemo u znanje, pratimo trendove i konzultiramo klijente. Trudimo se i drago nam je što su i struka i publika to prepoznali. Naravno, iako mi dostavljamo rješenja uz koja je život web trgovcima lakši, zasluga za nagrade ide upravo njima. Puno im hvala što su nam dali svoje povjerenje – kaže direktor Markera Ivica Kruhek.

Marker je zaslužan za izvedbu, ali trgovcima idu najveće zasluge. Oni su ti koji su primili nagrade i vode web shop.

Nagrada nam  je dodatni poticaj i motivacija da povećamo kvalitetu usluge kako bi zadržali poziciju lidera i u godinama koje dolaze. Nama kao trgovcu ova nagrada diže imidž, reputaciju i kredibilitet jer smo u jakoj konkurenciji prepoznati kao najbolji i od struke ali i od kupaca. Prvi veliki korak u dizanju usluge na viši nivo smo već napravili redizajnom naše web trgovine koja je sada bolja, brža, modernija, jednostavnija i funkcionalnija te očekujemo daljni rast ponude i ekspanziju na strana tržišta – rekao je voditelj marketinga trgovine biciklima i opremom Keindl sporta Aleš Horvatek. Ove godine njihov online shop keindl-sport.hr prvi put je osvojio nagradu.

Za razliku od Keindl sporta, trgovina party asortimanom partypops.hr treći put zaredom je osvojila nagradu Web trgovac godine.

– Raznovrsna ponuda, sigurnost kupnje i plaćanja, jednostavnost naručivanja i pretraživanja ponude te brza i pouzdana dostava neke su od naših prednosti koje su zasigurno pridonijele našoj pobjedi. Kupci su prepoznali naš trud, a struka ulaganje u web trgovinu – mišljenja je Mirela Hamš iz partypopsa.

Ostali nagrađivani web shopovi

U drugim kategorijama najboljim su proglašeni sljedeći web shopovi:

Category Award, Audio & Video: sonusart.hr
Category Award, Automoto: kupigume.hr
Category Award, Books, School & Office: tvornica-snova.hr
Category Award, Fashion & Accessories: bibloo.hr
Category Award, Food & Beverage: malinca.hr
Category Award, Footwear: shop.ivancica.hr
Category Award,Furniture: meblo.hr
Category Award, Group Buying & Services: ponudadana.hr
Category Award, Health & Beauty: wow-junkie.com
IT & Consumer Electronics: conrad.hr
Specialised Store: zooplus.hr
Category Award, Web Shopping Mall: mall.hr

Osim po kategorijama, na natjecanju Web trgovac godine bira se naravno i najtrgovac godine.

Glavnu nagradu za veće web trgovce, Web Champion Award, dobila je online trgovina s najvećom ukupnom ocjenom i prošlogodišnjim prihodima većim od 7,5 milijuna kuna – zooplus.hr.

Glavnu nagradu za manje web trgovce, Web Challenger Award, dobila je online trgovina s najvećom ukupnom ocjenom i prošlogodišnjim prihodima nižim od 7,5 milijuna kuna – sonusart.hr

Posebne nagrade 1st, 2nd i 3rd People’s Choice Award dobile su 3 web trgovine s najvećim ocjenama zadovoljstva kupaca.

1st People’s Choice Award: salonatech.com

2nd People’s Choice Award: djecjakolica.eu

3rd People’s Choice Award: svijet-beba.hr

Posebnu nagradu Committee Award dobila je web trgovina s najvećom ocjenom stručne komisije.

Committee Award: ecco-verde.hr

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup