Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Vrhunski stručnjaci i primjeri iz prakse čekaju web trgovce na konferenciji Meet Magento Hrvatska

Vrhunski stručnjaci i primjeri iz prakse čekaju web trgovce na konferenciji Meet Magento Hrvatska

U Osijeku će 17. i 18. ožujka biti održana konferencija Meet Magento Hrvatska. Konferencija će na jednom mjestu okupiti više od 150 vlasnika i voditelja web trgovina iz Hrvatske i regije uz Magento, eCommerce i digitalne stručnjake.

Hrvatsko tržište online prodaje sve više raste i trgovci imaju potrebu saznati primjere dobre prakse u regiji i svijetu. Oni žele znati kako tehnički održavati trgovinu stabilnom, koje pravne odredbe slijediti i, na kraju krajeva, kako povećati prodaju i korisničko iskustvo kupovine učiniti što ugodnijim.

Prepoznavši te potrebe tržišta, konferenciju organizira osječka tvrtka Inchoo, koja iza sebe ima više od 450 eCommerce projekata. Prikazat će se nekoliko uspješnih eCommerce slučajeva. Bauhaus će izložiti svoje iskustvo izlaska na online tržište uz prikaz inovativnih tehničkih rješenja koje koriste. Studio Moderna prezentirat će kako voditi poslovanje koje pod sobom ima nekoliko različitih brandova s online i fizičkim trgovinama. Uz njih, tu je i primjer poslovanja prvog pretplatničkog eCommerce projekta u Hrvatskoj – Tester Box, koji na jednom mjestu okuplja luksuzne kozmetičke brendove i na mjesečnoj bazi šalje pakete testera korisnicama na kućnu adresu.

Ujedno će na konferenciji Ivica Kruhek iz tvrtke Marker govoriti o raznim psihološkim profilima kojima treba prilagoditi komunikaciju i prodaju u web trgovini, a odvjetnica Dijana Kladar iz udruge eCommerce Hrvatska će pokazati kako pripremiti i voditi online trgovinu s pravnog aspekta.

Velika pozornost će se pridodati i online nastupu web trgovina, koji je neizostavan za uspješno poslovanje. Tako će Matija Hrestak iz agencije 404 (poznatoj po velikim klijentima kao što su Franck, Hrvatski Telekom i poznati pjevački televizijski projekt The Voice) uputiti sudionike konferencije u važnost kvalitetnog email newslettera, a Zorin Radovančević iz tvrtke Escape će približiti sudionicima praćenje analitike te kako ju kvalitetno iskoristiti za donošenje poslovnih odluka.

Na tehničkom dijelu programa, sudionici će moći čuti najnovije primjere iz Magento prakse, a direktor Inchooa, Tomislav Bilić, sa sudionicima će podijeliti iskustva o izazovima razvoja snažne IT tvrtke. Konferencija će biti obogaćena i panelima, na kojima će se raspravljati o kompetencijama koje treba imati osoba koja vodi eCommerce posao i gdje iste može steći te o trenutnom stanju i budućem razvoju Magento 2 platforme.

Cijeli program pogledajte na službenim stranicama konferencije Meet Magento Hrvatska, gdje možete kupiti i ulaznicu: http://hr.meet-magento.com/.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup