Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Volvo predstavlja novi V60

Volvo predstavlja novi V60

Volvo Cars, proizvođač premium automobila, danas je predstavio novi karavan V60. Radi se o karavanu srednje veličine s pet vrata koji još jednom pokazuje kako je Volvo proizvođač automobila koji kombinira dobar izgled i praktičnost.

Automobil je predstavljen u prirodnoj okolini, na prilazu obiteljske kuće u Stockholmu. Ovim okruženjem Volvo je naglasio svoju tradiciju proizvodnje obiteljskih karavana te prikazao kako dizajn modela V60 odgovara potrebama vozača i svakodnevici modernog obiteljskog života.

Malo je proizvođača automobila koji se kao Volvo mogu pohvaliti dugom povijesti i uspjesima u proizvodnji obiteljskih karavana koje krase kvalitetni dizajn i praktičnost.

“Vozač obiteljskog karavana je važan klijent u našem poslovanju i tako je već generacijama,” izjavio je Håkan Samuelsson, predsjednik te izvršni direktor kompanije Volvo Cars. “Novi V60 odaje počast toj tradiciji, ali ju i odvodi korak dalje.”

Novi V60 zasnovan je na platformi Volvo skalabilne arhitekture (SPA) koju dijeli s nagrađivanim XC60 modelom te četiri vrhunska modela serije 90. Radi se o modelima koji su zaslužni za rekordne prodaje Volvo vozila posljednjih nekoliko godina.

Model V60 zasnovan na SPA platformi donosi novi standard na tržište karavana srednje veličine jer se može pohvaliti luksuznom unutrašnjosti, povećanom količinom prostora, naprednom povezanosti te najnovijim Volvo sustavima podrške i sigurnosti.

“Model V60 uistinu se nalazi u središtu Volvo branda,” izjavio je Robin Page, Viši potpredsjednik odjela za dizajn u Volvu. “Radi se o profinjenom modelu prekrasnih proporcija koji donosi praktičnost i raznovrsnost.”

Želja Volvo kompanije je elektrificirati sve nove automobile od 2019. godine. Zbog toga V60 dolazi s dvije opcije plug-in hibridnog pogona: novi T6 Twin Engine AWD plug-in hibridni benzinac stvara kombiniranu snagu od 340 KS i T8 Twin Engine AWD plug-in hibridni benzinac od 390 KS.

Standardni benzinski pogoni u ponudi su T5 ili T6. Za vozače koji preferiraju dizelske motore tu su D3 ili D4 pogoni.

Novi V60 model još jednom je potvrdio kako je Volvo vodeći proizvođač kada je riječ o sigurnosti. Ovaj model dolazi s velikim brojem sigurnosnih značajki koje su dio standardne opreme, a to uključuje i napredni sustav podrške vozaču koji je poznat iz vozila serije 90 te XC60 modela. Sve to čini V60 jednim od najsigurnijih vozila na cesti.

City Safety s tehnologijom automatskog kočenja koristi opciju automatskog kočenja i sustave detekcije kako bi pomogao vozaču u izbjegavanju potencijalnih sudara i jedini je sustav na tržištu koji može prepoznati pješake, bicikliste i velike životinje. City Safety prvi na svijetu koristi sustav automatskog kočenja kako bi smanjio mogućnost od sudara.

Pilot Assist sustav pruža podršku vozaču pri upravljanju, ubrzanju i kočenju na dobro označenim cestama i brzinama do 130km/h. Sustav je sada i unaprjeđen s poboljšanim performansama u zavojima. V60 također uključuje Sustav zaštite u slučaju slijetanja s ceste (Run-off Road Mitigation), Sustav zaštite protiv sudara s nadolazećim vozilima (Oncoming Lane Mitigation) te druge sustave podrške pri upravljanju. Opcijski Cross Traffic Alert sustav s automatskim kočenjem dodatno poboljšava sigurnost ljudi unutar i van vozila.

Volvo Sensus infotainment sustav je u potpunosti kompatibilan s Apple CarPlay, Android Auto i 4G te omogućuje vozaču da ostane povezan u vožnji. Sustavom se upravlja putem intuitivnog dodirnog zaslona u stilu tableta, a na njemu možete pronaći funkcije automobila, navigaciju, online usluge te aplikacije za zabavu.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup