Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Vođa ljudskih resursa kao katalizator promjene: kultura, način razmišljanja, radna učinkovitost

Vođa ljudskih resursa kao katalizator promjene: kultura, način razmišljanja, radna učinkovitost

IEDC- Poslovna škola Bled organizira tradicionalni međunarodni kadrovski forum koji će se održati od 10. do 11. listopada 2019. Središnja tema događaja je “HR Leaders as Catalysts for Change: Culture, Mindset, Performance” sa prof. Manfred Kets de Vriesom.

Profesor Manfred Kets de Vries jedan je od najutjecajnijih poslovnih mislilaca na svijetu i jedan je od prvih istraživača menadžmenta koji je crpio inspiraciju iz psihoanalize.

Predsjednik je Međunarodnog centra za liderstvo u poslovnoj školi INSEAD i osnivač konzultantske tvrtke The Kets de Vries Institute. 2011. godine nagrađen je počasnim doktoratom na IEDC – Poslovnoj školi Bled, a krajem tjedna će predavati u školi kao glavni govornik na Godišnjem HR forumu.

U svom izlaganju naslovljenom „Mistika liderstva: Stvaranje reflektivnih vođa“, on će se pozabaviti mnogim temama: jesu li vođe uvijek racionalne, što vođe čini neuspješnima, koje su kompetencije, prakse i uloge važne za učinkovite vođe i kakva je učinkovita organizacijska kultura? Također, prof. Kets de Vries govoriti će o ” avtentizootičnim” organizacijama koje izgledaju kao radno mjesto iz snova na kojem bi svi voljeli jednom raditi!

Osim profesora Kets de Vriesa, pridružit će nam se i niz izvrsnih govornika, uključujući dr. Sally Boneywell, Lead Coach, IMD Lausanne i Executive Coach in Leadership Development Consultant, Velika Britanija; Nataša Bazjak Cristini, regionalna direktorica za ljudske resurse, HR manager Slovenije 2019, Atlantic Group, Slovenija; Ivan Bartulović, član uprave i CHRO, Hrvatski Telekom, Hrvatska; Saša Fajmut, direktorica razvoja voditeljskog potenciala, Amrop Adria, Slovenija; Sara Isaković, pobjednica olimpijade, M.A. Psihologija performansi, Slovenija; Dejan Madjoski, HR poslovni partner, predavač, izvršni trener, Pivara Skoplje AD – Coca-Cola, sjeverna Makedonija; Gregor Rajšp, direktor ljudskih resursa, član uprave, Pivovarna Laško Union (Heineken), Slovenija; Iva Taiber, Next Level Success, Hrvatska; dr. Drikus Kriek, prodekan za pedagogiju, IEDC – Poslovna škola Bled, i dr. Alenka Braček Lalić, prodekan za istrage, IEDC – Poslovna škola Bled.

Forum će započeti u četvrtak, 10. listopada u 9:00, a završiti u petak, 11. listopada u 13:30. Više informacija možete naći na stranici foruma.

Govornici na konferenciji odgovarat će na pitanja novinara.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup