Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Valamar predstavio jedinstven koncept Piazza s kojim postavlja nove standarde u hrvatskom turizmu

Valamar predstavio jedinstven koncept Piazza s kojim postavlja nove standarde u hrvatskom turizmu

U kamping ljetovalištu Lanterna 4* u Poreču  predstavljena je ‘Piazza’, jedinstveni koncept kojim Valamar Riviera postavlja nove standarde u hrvatskom turizmu.

Piazza je atraktivan spoj restorana, barova i trgovina koje nude birane proizvode lokalnih proizvođača i OPG-ova. U njoj se odvijaju i zabavni programi, koncerti i druga događanja, a najmlađima je stalno na raspolaganju i dječje igralište.

Svaki grad uz more ima svoju pjacu, a od sada se na Piazzi može uživati i u ovom vrhunski uređenom kamping ljetovalištu. Kao vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, Valamar smatra svojom dužnošću pridonositi razvoju turizma ne samo investicijama u kapacitete, nego i novim uslugama. Piazza je naš inovativan servisni koncept kojim podižemo kvalitetu kamping ponude i iskustva gostiju. Htjeli smo proširiti ponudu za naše goste i povećati kvalitetu, ali i omogućiti plasman lokalnih proizvoda u trizam jer time gostima pružamo autentično lokalno iskustvo i doprinosimo razvoju lokalne zajednice”, istaknuo je na svečanosti otvorenja predsjednik Uprave Valamar Rivijere Željko Kukurin.

Novootvoreni sadržaji na Piazzi dio su višegodišnjeg ciklusa investicija u Camping Resortu Lanterna, koje su u 2017. godini iznosile 98 milijuna kuna, a u proteklom periodu ukupno više od 200 milijuna kuna. U Lanterni je u tom razdoblju, među ostalima, proširen aquapark s dva dodatna bazena, uređeni su promenada, parkiralište i trg, prošireni su smještajni kapaciteti s novim premium kućicama i luksuznim glamping šatorima, a uveden je i niz dodatnih ugostiteljskih i zabavnih sadržaja. Camping Resort Lanterna 4* jedan je od najvećih kampova u Hrvatskoj, a nakon ovih investicija potvrđuje svoje mjesto među vodećim kampovima u Europi.

Valamar ovogodišnjim investicijama u Camping Resort Lanterna, kao i u Camping Zablaće te Camping Ježevac na otoku Krku potvrđuje svoju usmjerenost na ulaganje u razvoj kampova više kategorije. Ukupan investicijski ciklus Valamar Rivijere u 2017. godini vrijedan je 873 milijuna kuna, a najveća ovogodišnja investicija Valamara – dva luksuzna ljetovališta u Rapcu: Family Life Bellevue Resort 4* i Girandella Resort 4*/5* svečano se otvaraju početkom lipnja.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup