Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Uvijek je dobro vrijeme za idealnog kandidata

Uvijek je dobro vrijeme za idealnog kandidata

Uslijed aktualne situacije i nemogućnosti izvršavanja redovnih poslovnih obaveza na uobičajen način, velik je broj poslodavaca bio primoran mijenjati svoje poslovanje. Prema istraživanju portala MojPosao u 60% tvrtki je u proljeće došlo do smanjenja opsega posla i pada prometa. Prema najavama civilnog stožera lockdowna više ne bi trebalo biti, bez obzira na epidemiološku situaciju. To znači da je tvrtkama bitnije nego ikad imati kvalitetan kadar koji će potegnuti i omogućiti tvrtkama ponovni rast.

A gdje naći kvalitetan kadar?

Prva postaja je Regionalni sajam poslova, najveći online sajam poslova u Europi, koji i ove jeseni, jedanaestu godinu za redom, organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija te od ove godine i Deloglasnik – Slovenija.

Sajam će se održati od 7. do 14. listopada 2020. na sljedećoj adresi: https://regionalnisajamposlova.com/

Prošle godine na sajmu je ostvareno preko 300.000 posjeta i 27.000 prijava na oglase, a otvorene pozicije oglasilo je preko 80 tvrtki.

Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je aktivan 8 dana od 0 do 24, i dostupan putem svih (desktop/mobilnih) uređaja. Sajam vam omogućuje da na jednostavan i učinkovit način svoju tvrtku predstavite velikom broju tražitelja posla u jednoj ili više zemalja, te da kroz direktnu, ‘jedan na jedan’, komunikaciju pronađete talentirane kandidate koji će se savršeno uklopiti u vaš postojeći tim zaposlenika. Virtualni štand kreira se u nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe da trošite resurse na putovanja, angažman djelatnika, tiskanje promo materijala.

Rezervirajte svoj štand na vrijeme putem stranice: https://regionalnisajamposlova.com/ i ostvarite popust na ranu prijavu, do kraja kolovoza. Pridružite se na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova!

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup