Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Udruga poslovnih žena KRUG dodijelila priznanja najboljim poduzetnicama u 2016. godini

Udruga poslovnih žena KRUG dodijelila priznanja najboljim poduzetnicama u 2016. godini

Na svečanosti održanoj u velikoj dvorani HGK u Zagrebu dodijeljene su nagrade za  poduzetnicu godine, menadžericu godine i poduzetnicu godine u socijalnom poduzetništvu za poslovnu godinu 2016. Događanje se odvija u organizaciji nacionalne Udruge poslovnih žena KRUG, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske.

Komisija za odabir najbolje poduzetnice, poduzetnice u kategoriji socijalnog poduzetništva te menadžericu godine za poslovnu godinu 2016. u sastavu:

  1. Vlasta Hautz Maričić, dipl. oec. ovlašteni revizor i sudski vještak
  2. Vlatka Cikač, mag. Iur., odvjetnica za obiteljsko i nasljedno pravo
  3. Dorotea Effenberger, dipl.oec., predsjednica uprave Tahograf d.o.o. – predsjednica komisije

donijela je sljedeću odluku:

Poduzetnice godine za 2016.-tu: Ljiljana Vukšić, Milena Mičić, Slavica Grkeš

Menadžerica godine:  Slavica Grkeš, Dominium travel d.o.o. iz Dubrovnika

Gđa. Slavica Grkeš je menadžerica i vlasnica Dominium travela, turističke agencije specijalizirane za usluge prodaje privatnih smještajnih kapaciteta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Upravlja s velikim brojem smještajnih jedinica od kojih dijelom u sklopu kompletnog upravljanja odnosno Full property managementa kojeg su tijekom godina samostalno razvijali. Većina smještajnih jedinica nalazi se u Dubrovniku i okolici, na Pelješcu i otoku Mljetu gdje je zbog  njihovog snažnog marketinškog djelovanja ostvaren veliki porast noćenja. Upravlja s velikim brojem smještajnih jedinica od kojih dijelom u sklopu kompletnog upravljanja odnosno Full property managementa kojeg su tijekom godina samostalno razvijali te su 2017. u  sklopu projekta “Ruralna područja, kulturno-etnografska turistička atrakcija” ostvarili značajne poticaje iz EU za razvijanje tura u ruralna i slabije razvijena područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Poduzetnica godine: Dr. sc. Milena Mičić, Aquarium Pula d.o.o.

Gđa. Milena Mičić je kao znanstveni novak u institutu Ruđer Bošković u centru za istraživanje mora u Rovinju da bi 2000. godine pokrenula projekt akvarijskog postava, kojim se predstavlja prirodna i kulturna baština Republike Hrvatske, promovira poseban vid turizma te pridonosi zaštiti prirode i revitalizaciji kulturno-povijesne baštine. Na taj je način diverzificirala turističku ponudu grada Pule i Istarske županije podigavši je na visoku razinu oblikujući atraktivne sadržaje za mlade, obitelji i sve ljubitelje prirode koji su upotpunjeni edukativnim sadržajima  za domaće i strane školske grupe.

U poduzeću su tokom godina zapošaljvane mlade visokoobrazovane osobe kojima se omogućava kontinuirno usavršavanje.  Upravo je u tijeku dovršetak izgradnje središnjeg prostora do sezone 2017., a u planu su i daljnje investicije. Dr. Mičić je punopravni član EUAC (Europske unije akvarijskih kuratora) te praćenjem novih tehnologija osigurava održivost akvarijske djelatnosti te kroz Aquarium provodi programe razmonožavanja životinjskih vrsta i zamjene s drugim akvarijima i zoološkim vrtovima. Ujedno nesebično daje svoje znanje i iskustvo manjim akvarijima u regiji te bezrezervno pomaže njihovom razvoju.

Poduzetnica godine u kategoriji socijalnog poduzetništva: Ljiljana Vukšić, prof. predškolskog odgoja, vlasnica DV “Mali istraživač”

Gđa. Ljiljana Vukšić odlučila je nakon dugogodišnjeg iskustva u ulozi ravnateljice 2013. osnovati vlastitu predškolsku ustanovu simboličnog imena “Mali istraživač”, gdje od samog osnutka razvijaju pristup u kojem je naglasak na učenju činjenjem, neposrednim iskustvom. Stvaraju prostor u kojem je moguće zajedničko istraživanje i učenje, otvoreni su prema novim znanjima i daljnjem unaprjeđivanju odgojno-obrazovnog rada s djecom na način da ih doživljavaju kao ravnopravne partnere. Stvaraju uvjete koji omogućavaju djeci da se osjećaju kao kod kuće, a odgajateljima da ostvaruju timski rad i kvalitetnu odgojno-obrazovnu praksu čime se bitno izdvaja od ostalih ustanova za rani odgoj i obrazovanje. Krenuli su s 5 zaposlenih i 25-ero djece, a sada imaju 41 zaposlenika i 300-tinjak djece. Gđa. Vukšić dobitnica je Nagrade grada Zagreba za inovativnost i najbolje ostvarene rezultate u radu na području ranog odgoja i obrazovanja. Kontinuirano predaje na stručnim i znanstenim skupovima, te je potpisnica niza stručnih radova na temu ranog odgoja i obrazovanja.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup