Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Vlahović grupa postala prva tvrtka iz Jugoistočne Europe s članstvom u globalnoj lobističkoj mreži „nextlaw“

Vlahović grupa postala prva tvrtka iz Jugoistočne Europe s članstvom u globalnoj lobističkoj mreži „nextlaw“

Vlahović grupa d.o.o., prva hrvatska tvrtka specijalizirana za profesionalno lobiranje u Hrvatskoj i Europskoj Uniji, postala je članicom prestižne lobističke mreže Nextlaw Global Public Affairs Network, koju je osnovala najveća odvjetnička kuća na svijetu – Dentons. Kao jedna od šezdeset tvrtki-osnivača, Vlahović grupa dobiva pristup i mogućnost raditi na projektima iz 100 država svijeta, koje će međusobno povezivati poslovne prilike.

„Članstvo u Nextlaw-u je s jedne strane za nas priznanje našeg rada i truda da se istaknemo kao profesionalna lobistička tvrtka na Jugoistoku Europe. S druge strane, za nas to znači da ukoliko će neka globalna tvrtka tražiti partnerske usluge u ovom dijelu Europe, imat će direktnu poveznicu s nama. Ovo je prilika i za hrvatske tvrtke koje imaju projekte na stranim tržištima da formiraju ozbiljne lobističke operacije“, izjavio je Natko Vlahović, osnivač i direktor Vlahović grupe.

Članstvom u Nextlaw-u Vlahović grupa jača svoj portfelj i poziciju vodeće tvrtke za odnose s državnim institucijama u regiji. Naime, tvrtka je također članica međunarodnih mreža – Fipra i FTI Consulting.

Ured i tim Vlahović grupe nudi klasični portfelj usluga poput praćenja regulatornih pitanja unutar EU institucija, organizaciju poslovnih sastanaka, strateško savjetovanje, predstavljanje projekata i inicijativa te organizaciju konferencija i poslovnog povezivanja.
Tijekom zadnjih pet godina, tvrtka je savjetovala neke od vodećih svjetskih kompanija iz sektora energetike, obrane, digitalne ekonomije, financija i zaštite okoliša. Vlahović grupa registrirana je u Europskom registru transparentnosti u Bruxellesu od 27. ožujka 2012. g.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup