Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Valamar dobitnik prestižne nagrade “Euromoney Real Estate”

Valamar dobitnik prestižne nagrade “Euromoney Real Estate”

Vodeća domaća turistička kompanija Valamar Riviera dobitnik je prestižne nagrade Euromoney Real Estate u kategoriji «predvodnik u razvoju turističke imovine» u Hrvatskoj (leading developer in tourism). To je već druga nagrada koju specijalizirani financijski časopis Euromoney dodjeljuje Valamar Rivieri, nakon što je prije dvije godine proglašena najbolje upravljanom hotelijerskom kompanijom u CEE regiji.

Nagrade Euromoney priznate su u cijelom svijetu kao simbol poslovne izvrsnosti. Dodjeljuju se temeljem istraživanja u kojem sudjeluju savjetnici u prometu nekretnina, developeri, investitori, korisnici nekretnina i bankari iz cijelog svijeta. Istraživanje je ove godine provedeno 13. put, a u njemu su sudjelovala 2.463 profesionalca iz 1.218 tvrtki sa 75 tržišta nekretnina u cijelom svijetu.

Valamar Riviera najveći je ulagač u hrvatski turizam kroz ukupne investicije koje iznose više od 4 milijarde kuna, s ciljem da do 2020. završi trogodišnji investicijski ciklus vrijedan između 1,5 do 2 milijarde kuna. Valamar je 2017. godine realizirao najveću pojedinačnu investiciju u turizmu čija je ukupna vrijednost 562 milijuna kuna, a radi se o dva novootvorena luksuzna ljetovališta u Rapcu, Family Life Bellevue Resort 4* i Valamar Girandella Resort 4*/5*.

Danas je Valamar Riviera vodeće hrvatsko turističko poduzeće po kapacitetima i broju destinacija, prihodima i operativnoj zaradi, te po broju gostiju i zaposlenika. Valamarovih 30 hotela i ljetovališta te 13 kamping ljetovališta mogu dnevno ugostiti više od 56,000 gostiju u pet destinacija i posluju prema najvišim standardima kvalitete usluge i smještaja. Struka i gosti svakodnevno to prepoznaju što dokazuju brojna priznanja, nagrade i ocjene koje Valamarove objekte smještaju visoko na priznatim svjetskim portalima i organizacijama u industriji putovanja. Od brojnih nagrada svakako valja istaknuti međunarodne poput World Luxury Hotel Awards, Travelife Gold Award, Holiday Check, Leading Campings of Europe te domaće Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku, Zlatna dionica, INNOVACAMP, Croatia’s Best Campsite i mnoge druge. Predanost kompanije kontinuiranom poboljšanju kvalitete usluga prepoznaju i gosti Valamara, pa tako čak 93% gostiju zaposlenike Valamara ocjenjuje ocjenama „odlični“ i „nevjerojatni”.

Časopis Euromoney izlazi od 1969. godine kao izdanje tvrtke Euromoney Institutional Investor, jednog od najvećih svjetskih nakladnika specijalističkih publikacija iz područja financija.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup