Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

United We Click – KG Media postala članica grupe BlueAlliance koju čine Google Premier Partner agencije iz CEE regije

United We Click – KG Media postala članica grupe BlueAlliance koju čine Google Premier Partner agencije iz CEE regije

Devet Google Premier Partner agencija iz CEE regije koje su specijalizirane za područje digitalnog marketinga potpisale su ugovor o zajedničkoj suradnji na internacionalnoj razini.

BlueAlliance je poslovna grupa koju čini devet europskih digitalnih agencija iz Hrvatske, Češke, Poljske, Mađarske, Litve, Rumunjske, Slovačke i Ukrajine. Tvrtke koje su osnovale BlueAlliance grupu žele proširiti svoje usluge i aktivnosti izvan svojih država te nuditi usluge na ostalim CEE tržištima. Glavna ideja grupe je održavanje partnerskog odnosa, razmjena i prijenos znanja i iskustva vezanih uz lokalna i internacionalna tržišta, te razmjenu informacija o navikama korisnika na određenim područjima.

Proces osnivanja i suradnje je započet 2016. godine te je doveo do suradnje kvalificiranih agencija koje dijele slične vrijednosti, misije i specijalizacije. Agencije u grupi su neovisne te iskusne i specijalizirane u području digitalnog marketinga – sve agencije su Google Premier partneri te provode usluge digitalne analitike, optimizacije za tražilice, plaćenog oglašavanja i oglašavanja na društvenim mrežama.

BlueAlliance grupu čine sljedeće agencije:

 • KG Media (Hrvatska),
 • Bluerank (Poljska),
 • Aweb (Ukrajina),
 • WebDigital (Rumunjska),
 • Effectix (Češka),
 • eStrategai (Litva),
 • Growww Digital (Mađarska),
 • INTREN (Mađarska),
 • Pizza SEO (Slovačka).

BlueAlliance grupa osnovana je sa svrhom da pomogne klijentima svih agencija u ispunjenju ciljeva povezanih s razvojem i širenjem na CEE tržišta.

Sporazum o suradnji između članica je potpisan tijekom radionice i razmjene znanja i poslovnog iskustva u Poljskoj u organizaciji Bluerank agencije koja je ujedno i inicijator ove grupacije krajem kolovoza 2017. godine. Na radionici su također bili i predstavnici Google-a iz Poljske.

Povezani članci

 • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

 • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup