Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Prestižne nagrade za izvrsnost zagrebačkom hotelu Esplanade

Prestižne nagrade za izvrsnost zagrebačkom hotelu Esplanade

Hotel Esplanade može se pohvaliti da je ovih dana primio čak dvije prestižne nagrade. Ugledni Luxury Travel Guide proglasio je hotel Esplanade najboljim klasičnim hotelom za 2017. godinu, dok je Trip Advisor prema odličnim recenzijama svojih korisnika i ove godine uvrstio zagrebačku ljepoticu u svega 1% najboljih hotela u svijetu uručivši mu tako Travellers’s Choice Award za 2017. godinu.

„Ove nagrade veliko su priznanje našoj težnji ka izvrsnosti u pružanju vrhunske usluge gostima i zaista su veliko postignuće, posebice zbog toga što odražavaju istinsko iskustvo gostiju i zadovoljstvo visokom razinom usluge. Ove kao i prethodne nagrade koje je hotel već osvojio poput World Luxury Hotel Awards, Conde Nast Traveller Gold List i Readers’ Choice Awards, Expedia Insiders Select, World Travel Awards i dr. čine me ponosnim na kolege koji zaslužuju ova velika priznanja kao potvrdu za predani rad i ljubav koju svakodnevno iskazuju prema ovom zagrebačkom hotelu.“, istaknuo je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade.

Luxury Travel Guide ekskluzivni je informativni resurs bogatih svjetskih putnika koji dodjeljuje LTG nagrade samo najboljim hotelima i smještajnim kapacitetima u Europi sa strogim kriterijima usmjerenim na inovacije, dizajn, kvalitetu soba, gastronomska postignuća, izvrsnost usluge, upotrebu tehnologije, brigu o održivom razvoju, marketingu, brendingu, zadovoljstvu zaposlenika i lokaciji.

Ova prestižna publikacija u svijetu luksuznih putovanja navela je u svojoj objavi kako je zagrebačka Esplanada prepoznata upravo po tome što objedinjuje klasiku i glamour art decoa s tradicijom i suvremenim dizajnom 21. stoljeća prilagođenu modernom putniku. Kerry Payne predstavnica Luxury Travel Guidea komentirala je nagradu uručenu Esplanadi: „ U hotelijerstvu sam više od 5 godina i nikad nisam naišla na toliko elegantan hotel kao što je Esplanade Zagreb Hotel. Pročitala sam mnoge osvrte gostiju i baš svi su bili 5*“.

Trip Advisor najveći svjetski turistički servis za ocjenu kvalitete usluga u turizmu dodjeljuje jednom godišnje prestižni Travellers’s Choice Award i to vrlo maloj grupi najboljih smještajnih kapaciteta u svijetu prema recenzijama svojih korisnika. Esplanade već nekoliko godina zaredom ima čast da primati ovu nagradu, a na Trip Advisoru od samog početka drži visoku ocjenu kvalitete zajedno sa svojim restoranima čime dokazuje dosljednost u pružanju vrhunske usluge.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup