Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Pješački most, jedan od najljepših osječkih simbola, svečano zasvijetlio

Pješački most, jedan od najljepših osječkih simbola, svečano zasvijetlio

Pješački most, jedan od najljepših i najpoznatijih osječkih simbola, jučer je po prvi put svečano zasvijetlio. Zaslugom samih Osječana koji su u Coca-Colinoj akciji #OsvijetlimoNasMost prošlih mjeseci prikupili ukupno 108 048 zatvarača, po jednoga za svakoga građanina, postavljena je trajna rasvjeta na Pješačkome mostu.

Pješački most u „novome ruhu“ je predstavljen uz popratni zabavni i sportski program uz koji su Osječani uživali tijekom cijele večeri. „Zagrijavanje“ je počelo u 18 sati, a službeni program u 20.30 uz svečano paljenje rasvjete u 21 sat. Taj je trenutak  obogatio glavni izvođač večeri Gibonni, što je uz novoosvijetljeni most bio i najljepši uvod u drugi dio zabavnoga programa.

Za sve se ljubitelje sportskih aktivnosti održana je posebna utrka Coca-Colina noćna 10ka, organizirana posljednjega dana manifestacije Osječko ljeto mladih, koja je simbolično počela i završila na osvijetljenome Pješačkom mostu. U utrci je sudjelovalo velik broj trkača, a najbrži u cilju dočekani su s brojnim nagradama.

Projekt osvjetljenja Pješačkoga mosta Coca-Colin sustav u Hrvatskoj proveo je u suradnji s građanima te partnerima Gradom Osijekom i austrijskom tvrtkom Zumtobel koja je zadužena za tehničke radove postavljanja rasvjete. Zahvaljujući zajedničkomu angažmanu Pješački most zasjao je u svojoj punoj ljepoti te se tako pridružio drugim velikim gradovima koji na taj način ističu svoje ljepote.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup