Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Novi prodekani za nastavu na RIT-u Croatia

Novi prodekani za nastavu na RIT-u Croatia

Dr.sc. Guszak Cerovečki zadužena je za studijske programe koledža i zagrebački kampus. Dr.sc. Brassard je zadužen za kolegije općeg obrazovanja te dubrovački kampus; zajedno s predsjednikom i dekanom Donom Hudspethom, dvojac će voditi RIT Croatia prema realizaciji ciljeva iz strateškog plana među kojima su i održavanje i daljnji razvoj akademske i istraživačke izvrsnosti koledža.

S početkom nove akademske godine, na američkom koledžu RIT Croatia postavljena su dva prodekana za nastavu: dr.sc. Irena Guszak Cerovečki i dr.sc. Francis Brassard. Dr.sc. Guszak Cerovečki je zadužena za sve studijske programe koledža i zagrebački kampus, dok je dr.sc. Brassard zadužen za dubrovački kampus i opće obrazovanje – odnosno kolegije iz humanističkih, prirodnih i društvenih znanosti koji su sastavni dio američkog obrazovanja.

U skladu s kvalitetom matičnog sveučilišta RIT, osnovna zadaća prodekana bit će održavanje akademske izvrsnosti, te kontinuirano ispunjavanje visokih standarda kvalitete kako kod kolegija i programskih studija, tako i kod akademskog osoblja.  RIT je renomirani U.S. News & World Report  nedavno proglasio jednim od 100 najboljih sveučilišta u SAD-u u kategoriji National Universities, koja uključuje velika imena poput Harvarda, Princetona, Stanforda, Yalea i MIT-a.

Dr.sc. Guszak Cerovečki se pridružila RIT Croatia tijekom akademske godine 2013. – 2014. kao predavač marketinških kolegija preddiplomskog stručnog studija International Business da bi 2014. bila postavljena za voditeljicu spomenutog studija. Na koledž dolazi s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu gdje je provela sedam godina radeći u nastavi i znanosti. Uz akademsko, dr.sc. Guszak Cerovečki ima i relevantno profesionalno iskustvo koje je razvijala u prodaji i marketingu. Na Ekonomskom fakultetu je diplomirala, potom završila MBA studij i stekla doktorat u području društvenih znanosti, poslovna ekonomija. Sudjelovala je u fakultetskoj i istraživačkoj razmjeni na sveučilištu Leeds Metropolitan u Velikoj Britaniji te je održala brojna gostujuća predavanja na Trident Technical College u Južnoj Karolini u SAD-u. Njezine znanstvene i stručne radove objavile su domaće i internacionalne publikacije.

dr.sc. Irena Guszak Cerovečki

Dr.sc. Brassard je svoj rad na RIT Croatia je započeo tijekom akademske godine 2011. – 2012. Iako je gotovo cijelo desetljeće radio kao docent i izvanredni profesor na japanskom Miyazaki International College (2001. – 2010.), u dosadašnjoj karijeri predavao je i na Berry College, Mount Berry, Georgia, USA te na Sveučilištu Dubrovnik. Na kanadskom sveučilištu McGill je diplomirao njemačku i francusku književnost (Joint Honours) te stekao doktorat iz područja studija religija. Obrazovanje je dr.sc. Brassard razvijao i nadograđivao u Indiji i Velikoj Britaniji te u Njemačkoj gdje je dvije godine proučavao budizam i hindu filozofiju i učio klasični tibetanski, budistički kineski, sanskrtski i Pali. Dr.sc. Brassard ima duži popis objavljenih radova, uključujući recenzije knjiga te konferencijske radove i prezentacije.

dr.sc. Francis Brassard

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup