Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Međunarodna konferencija o kontrolingu 8. studenog u Zagrebu

Međunarodna konferencija o kontrolingu 8. studenog u Zagrebu

Međunarodna konferencija o kontrolingu, koju četvrtu godinu zaredom organiziraju poslovni tjednik Lider i konzultantska kuća Kontroling Kognosko održat će se 8. studenog 2016. godine u zagrebačkom hotelu Westin, pod temom ‘Budućnost kontrolinga već je počela’.

Hrvatska kontroling može razvijati jednako brzo i temeljito kao i najrazvijenije svjetske ekonomije. Imamo jaku informatičku podršku, mnogo mogućnosti stručnog usavršavanja te ono najvažnije – sve jaču svijest o nužnosti kontrolinga u suvremenom biznisu. Zato i ove godine dovodimo u Zagreb primjere najbolje svjetske prakse.

Sudionici konferencije iz Njemačke, Austrije i Poljske podijelit će iskustva s hrvatskim i kolegama iz regije. Glavna tema inspirirana je ekonomskim razvojem pod utjecajem globalnih promjena, u čemu kontroling ima iznimnu ulogu. Svijet više nikad neće biti isti, a kontroling na globalnoj razini nikad nije bio važniji. Četvrta industrijska revolucija, razvoj tehnologija koje i malim zemljama omogućavaju da budu svjetski igrači te naše mogućnosti u sadašnjem trenutku ekonomskog razvoja samo su neke od tema predavanja. Konferencija će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a na konferenciji će se dodijeliti i nagrada za najbolji kontroling projekt.  Nagrada, a se dodjeljuje  pod pokroviteljstvom ICV-a, Međunarodne udruge kontrolera, koja u Hrvatskoj postoji od 2010. godine. Ta nagrada dodjeljivat će se svake godine za najbolji projekt u Hrvatskoj,  odnosno za kontrolersko rješenje koje je značajno pridonijelo ostvarenju ciljeva tvrtke ili organizacije. Najbolji kontroling projekt mora  pridonositi značajnim promjenama koje su testirane u praksi, pridonositi uspjehu cijele tvrtke te biti  razvijen od strane kontrolere u kući i predstavljati inovaciju.

Pravo na sudjelovanje u natjecanju imaju kontroleri koji implementiraju navedeni projekt u posljednjih 12 mjeseci, kako u profitnim, tako i u neprofitnim organizacijama. Projekt ne smije biti prije objavljen niti sudjelovati u bilo kojem drugom natjecanju.

Prihvatite izazov i natječite se s kolegama te osvojite vrijedne nagrade!

Više na: http://lider.media/kontroling16/

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup