Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Hrvatska IT tvrtka Qualia predstavila se pred 2000 poslovnih partnera u SAD-u

Hrvatska IT tvrtka Qualia predstavila se pred 2000 poslovnih partnera u SAD-u

Zagrebačka tvrtka Qualia bila je sponzor i izlagač na trodnevnom Commerce Connect 2017 eventu tvrtke FirstData u Atlanti, SAD.

Djelatnici zagrebačke tvrtke Qualia za poslovnu inteligenciju i analitiku vratili su se s uspješnog putovanja iz SAD-a gdje su u gradu Atlanti na poziv tvrtke FirstData prisustovali konferenciji i inovacijskom eventu Commerce Connect 2017. Konferencija je svojevrstan nastavak izvrsne poslovne suradnje koju tvrtka njeguje preko 3 godine, od početaka sa prvom analitičkom aplikacijom za Clover POS sustav gdje su bili među prvim developerima, do prošlogodišnjeg priznanja kada su uvršteni u Clover Certified Apps program. FirstData je tržišni lider koji procesira preko 50% kartičnih transakcija globalno, na preko 6 milijuna lokacija trgovaca. Njihova platforma Clover je najbrže rastuća POS platforma na tržištu SAD-a.

U Marriott Marquis hotelu Qualia je sudjelovala kao sponzor i izlagač svog uspješnog softverskog rješenja Analytics za Clover App market koje danas u svijetu koristi preko 5000 tvrtki.

Na samoj konferenciji, Qualia je dobila priliku za povezivanje s ekspertima iz FinTech industrije te predstaviti se preko 2000 FirstData poslovnih partnera.

O dojmu s konferencije, Hrvoje Smolić, direktor Qualie kaže : „U te dane obavili smo stotinajak B2B prezentacija našeg softvera i izuzetno smo zadovoljni reakcijama. Ponekad i oduševljeni, kao kada smo saznali da su Clover POS sistemi prodavani tek nakon što su potencijalni klijenti vidjeli naš softver, ili kada su naši točni, detaljni izvještaji kod jednog klijenta doveli do otkrivanja internog varanja i krivičnog gonjenja odgovornih. Dobili smo priliku uživo upoznati mnoge prodajne predstavnike Clovera s kojima surađujemo protekle tri i pol godine, a isto tako dobili smo priliku predstaviti se i novim/potencijalnim prodajnim partnerima te čuti njihove odlične komentare. Mnogi su prepoznali naš Analytics softver kao najbolje ponuđeno reporting rješenje, na što smo posebno ponosni. Razmijenili smo dragocjene informacije i probleme na koje nailaze i drugi developeri, a sa nekoliko njih smo napravili prve korake prema raznim oblicima suradnje i međusobnim integracijama.“

Clover je do današnjeg dana prodao preko 650 tisuća POS uređaja, za njih razvija preko 1700 registriranih tvrtki developera koji su za Clover marketplace razvili preko 250 aplikacija.

„Upravo prvog dana konferencije stiglo je novo lijepo priznanje od Clovera; naime, uveli su kategoriju Editor’s Choice na svojem App marketplace-u u koju ulaze samo aplikacije koje zadovolje najstrože kriterije u smislu broja instalacija, kvalitete podrške, broja pritužbi korisnika i slično. Čini nas jako ponosnim što je naš Analytics uvršten u Editor’s Choice u konkurenciji od preko 250 aplikacija kao 8. po redu aplikacija na njihovom američkom tržištu te kao 1. na europskom tržištu.“, poručuje Smolić.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup