Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

GLS ulaže u europsku mrežu

GLS ulaže u europsku mrežu

GLS Grupa je u posljednjih 12 mjeseci uložila više od 100 milijuna eura u razvoj svoje europske mreže. Sa znatno proširenim kapacitetom, tvrtka je dobro pripremljena za vrhunac sezone.

“Naš europski sustav temelji se na snažnim nacionalnim mrežama koje osiguravaju izvrsnu blizinu korisniku i usko su povezane jedna s drugom”, kaže Rico Back, izvršni direktor GLS grupe. “Kako bismo klijentima mogli ponuditi visoku kvalitetu i u vrhuncu sezone, ulažemo kontinuirano diljem Europe”.

Preko 100 milijuna eura uloženo je u novu izgradnju, proširenje ili modernizaciju lokacija. GLS je izgradio novi međunarodni čvorište u Slovačkoj (Zvolen). Također je otvorio sedam novih skladišta u GLS regiji Europe East – u Rumunjskoj (Tulcea i Târgu Jiu), Sloveniji (Slovenska Bistrica), Češkoj (Klatovy i Šumperk) i Mađarskoj (Kazincbarcika i Budimpešta). Moderne nove konstrukcije također su puštene u rad GLS Germany (Offenburg), GLS Austria (Rankweil) i GLS Poland (Radom).

Glavne investicije uključuju i sveobuhvatne eksploatacije skladišta, primjerice Habay (Belgija), Taastrup u blizini Kopenhagena (Danska), Donaueschingen (Njemačka), Rotterdam (Nizozemska) i Bydgoszcz (Poljska). U Neuensteinu, Njemačkoj, prošireno je središte podružnice DER KURIER, ekspresne dostave. U Italiji su se tri GLS skladišta preselili u veće zgrade (Pesaro, La Spezia, Imperia).

Ove mjere omogućile su tvrtki GLS povećanje kapaciteta pravovremeno za jesensko i božićno poslovanje. Posljednjih godina, broj prevezenih paketa svaki dan bio je oko 30 posto iznad godišnjeg prosjeka od listopada pa nadalje. U nekim je zemljama volumen čak udvostručen kratko prije Božića. Rico Back: “Očekuje se da će sezonski porast ove godine biti još veći. Da bismo mogli ponuditi našim klijentima visoku kvalitetu usluge na koju smo navikli, nećemo pridruživati nove kupce našem sustavu u tom razdoblju.”

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup