Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Comping otvorio novu podružnicu u Rijeci

Comping otvorio novu podružnicu u Rijeci

Kako bi se što više približili poslovnim subjektima, posebice onima na području Istre i Kvarnera, vodeća hrvatska ICT tvrtka Comping otvorila je danas svoju podružnicu u Rijeci. Time ova tvrtka nastavlja širenje svoje poslovne mreže i povećanje broja zaposlenika.

„Već gotovo 30 godina Comping svojim korisnicima pruža cjelovit pristup, od planiranja do realizacije. Veselimo se novom valu širenja tvrtke kao i prilikama za razvoj u ovom dijelu Hrvatske“ izjavio je povodom otvaranja podružnice Alojzije Jukić, predsjednik Uprave Compinga.

Comping je poznat kao ICT tvrtka koja u svom portfelju nudi cjelovita tehnološka poslovna rješenja i usluge koji klijentima omogućavaju unapređenje poslovanja i ostvarivanje punog potencijala. Poslovna rješenja ove tvrtke temeljena su na kombinaciji poznavanja tehnologije, razumijevanja poslovnog okruženja i inovacija te su potpomognuta alatima, metodologijama i najboljom poslovnom praksom. Stoga će na novoj adresi u Osječkoj 50, riječka podružnica uz prodajni tim uključivati djelatnike tehničke podrške, infrastrukturnih rješenja i usluga te rješavanja tehničkih intervencija.

Iz Compinga potvrđuju kako ne misle stati samo na jednoj podružnici te da se već razmatraju optimalne lokacije za nove podružnice ali i proširenje baze klijenata. U skladu s tim, nastavit će se i proces zapošljavanja u tvrtki, kojeg između ostalog karakteriziraju prilike za konstantni razvoj i unaprjeđivanje vještina zaposlenika, mogućnost sudjelovanja u inovativnim projektima te poticanje zaposlenika na kreativnost i iznošenje vlastitih ideja i inicijativa.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup