Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

cargo-partner Zagreb otvorio novi ured u poslovnom centru Sky Office

cargo-partner Zagreb otvorio novi ured u poslovnom centru Sky Office

U protekloj godini cargo-partner bilježi porast od gotovo 15% u cestovnom prijevozu u/iz Hrvatske. Kako bi bolje zadovoljila rastuće zahtjeve svojih kupaca u regiji, međunarodna prijevoznička i info-logistička tvrtka otvorila je novi ured u Zagrebu i ujedno pojačala frekvencije između Austrije i Hrvatske.

Od prosinca 2018. godine, cargo-partner otvorio je novi ured u poslovnoj zgradi Sky Office u Zagrebu kako bi zadovoljio sve veće zahtjeve kupaca. Novi ured je strateški smješten u zapadnom dijelu grada Zagreba, u neposrednoj blizini postojećeg glavnog sjedišta cargo-partnera u Zagrebu, što je ujedno udaljeno 20 minuta od Zračne luke Franjo Tuđman. U novom uredu je uprava, kao i odjel financija.

Direktor Zoran Starčević objašnjava motivaciju za otvaranje nove lokacije: „Zbog sve veće potražnje za cestovnim prijevozom, trebali smo više prostora za smještaj naših timova. Naše pošiljke u cestovnom prijevozu porasle su za 15% u protekloj godini i očekujemo da se taj trend nastavi i u narednim godinama. Novi ured na suvremenoj poslovnoj lokaciji omogućiti će nam da još učinkovitije doprinesemo našim klijentima.“

Osim toga, cargo-partner je pojačao frekvencije cestovnog prijevoza zbirnog i djelomičnog tereta između Austrije i Hrvatske, sada nudi redovite polaske do pet puta tjedno. Uz opsežnu mrežu i odabrane kvalitetne prijevoznike, cargo-partner osigurava uslugu koja uključuje rješenja prijevoza od vrata do vrata, kao i praćenje pošiljaka u stvarnom vremenu uz pomoć online SPOT platforme. Za hitne isporuke, cargo-partner nudi posebna rješenja sa svojom paletom EMERGENCY usluga.

 

cargo-partner je prisutan u Hrvatskoj od 1996. godine i trenutno ima više od 70 zaposlenika u zemlji, nudeći cijeli niz zračnih, pomorskih, cestovnih i info-logističkih rješenja iz svoja  četiri ureda u Zagrebu i Rijeci. Posebna prednost cargo-partnera u Hrvatskoj je kompetencijski centar za transport živih životinja. Ujedno cargo-partner je prvi prijevoznik u regiji jugoistočne Europe koji je certificirani član Međunarodne udruge za kućne ljubimce i prijevoz životinja (IPATA). Za potrebe hrvatskog tržišta, cargo-partner sada nudi web-stranicu na hrvatskom jeziku kako bi klijentima lakše i kvalitetnije omogućio pristup uslugama.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup