Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Boris Mikšić gradi novu tvornicu u Baranji i planira daljnje investicije!

Boris Mikšić gradi novu tvornicu u Baranji i planira daljnje investicije!

Management tvrtke EcoCortec® je u Osijeku svečano potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru javnog Poziva na dostavu projektnih prijava „Kompetentnost i razvoj MSP“. Putem projekta Dogradnja i opremanje novog proizvodnog pogona i adaptacija dijela postojeće građevine, tvrtka je ostvarila potporu od 8 milijuna kuna a vrijednosti investicije iznosi 27 milijuna kuna. Razdoblje provedbe projekta predviđeno je od 31.07.2017. – 31.05.2019.

Tvornica EcoCortec® proizvodi najbolja i najsuvremenija rješenja za zaštitu od korozije u svijetu. Gotovo cijeli asortiman izvozi diljem svijeta te je odličan primjer hrvatskog proizvoda koji se pozicionira na globalnom tržištu. Iz Belog Manastira snabdijeva sa svojim patentiranim proizvodima najveće automobilske proizvođače: Mercedes, Volvo, Renault, Ford, Toyotu i druge  važne sustave kao što su Bosch, IBM, General Electric, Caterpillar, Rolls Royce grupa, Ruske željeznice, Končar, MORH, ExxonMobil, Airbus i druge. Ovaj projekt će dodatno ojačati konkurentnosti tvornice uz razvoj novih kompetencija i stvaranje novih radnih mjesta. Glavni cilj širenja je zadovoljiti povećanu tržišnu potražnju za EcoCortecovim.

proizvodima. Naime, potražnja za antikorozivnim folijama koje su proizvedene po Cortecovoj patentiranoj tehnologije toliko raste da se vlasnik tvornice Boris Mikšić, uz sufinanciranje Privredne banke Zagreb te uz potporu EU fondova, odlučio za gradnju nove tvornice. Gradnja novog objekta već u tijeku a ovo proširenje osim što će povećati kapacitet proizvodnje omogućit će još bržu dostavu u zemlje Europe, Aziju i SAD.

EcoCortec® se u posljednjih 11 godina razvio u jednog od vodećih proizvođača biorazgradivih VpCI® folija u Europi, potvrđujući iz godine u godinu izvrsnu poziciju na tržištu. Kao dio svjetski poznate korporacije – Cortec®, nudi najbolja i najsuvremenija rješenja za zaštitu od korozije u svijetu.

U 2016 g. tvornica je povećala ukupni prihod za 23%, a dobit prije oporezivanja je uvećana za 210%. Očekuje se da će ukupni prihod u 2017 biti veći za 25% u odnosu na prethodnu godinu. Boris Mikšić naglašava kako mu je projekt EcoCortec® jedan od najuspješnijih projekata u karijeri te ponesen odličnim rezultatima planira otvaranje još tvornica u Hrvatskoj iz kojih će se izvoziti u sve zemlje svijeta. Ovakvi projekti, koji jačaju proizvodnju, stvaraju dodanu vrijednost, nastupaju na inozemnim tržištima i otvaraju nova radna mjesta, doprinose jačanju konkurentnosti našega gospodarstva i to je pravi način da zadržimo mlade ljude u Hrvatskoj, s naglaskom na Slavoniji. Tvornica EcoCortec® sluzi kao poticaj za ostale poduzetnike da se u Hrvatskoj mogu napraviti odlični rezultati. “Ja kao vlasnik sam izuzetno zadovoljan poslovanjem i ovo je samo dio u nizu budućih investicija u Hrvatskoj, naglasio je g. Mikšić”.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup